Danijel Alibabić i Jovana Nikolić: Poslednje pripreme pred venčanje

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić: Poslednje pripreme pred venčanje

Autor: | 24/09/2013

0


Mada su mnogi verovali da njihova ljubav neće potrajati jer su je okarakterisali kao marketinški trik za što duži opstanak u rijaliti šou-programu „Farma“ pevač Danijel Alibabić i njegova verenica, manekenka Jovana Nikolić svojim delima demantovali su sve sumnje u iskrenost njihovih emocija. Po napuštanju imanja u Lisovićima, njihova ljubav se razbuktala, što je rezultiralo zajedničkom željom da svoju ljubav što pre ozvaniče raskošnim venčanjem. Njihova svadba, kojoj će prisustvovati oko petsto zvanica, biće upriličena 29. septembra u luksuznom hotelu "Plavnica" na bajkovitom Skadarskom jezeru. Vođeni željom da najlepši dan u svom životu isplaniraju do poslednjeg detalja, crnogorski pevač i zgodna Nišlijka po prirodi perfekcionisti veoma su posvećeni pripremama za njihov najvažniji dan jer žele da sve bude savršeno.
- Što se tiče organizacije za sada sve ide onako kako smo planirali. Jedino me je jako zabolela glava, jer smo Jovana i ja morali da pozovemo petsto zvanica i da sa svakim porazgovaramo natenane. U ovom trenutku ne mogu da kažem da sam opušten jer želim da naše venčanje bude perfektno i baš onako kako smo ga zamislili - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže Danijel Alibabić, koji je zadovoljan što je njegova izabranica Jovana pronašla venčanicu o kakvoj je maštala, kao i on odelo kojim je toliko oduševljen da ga najradije ne bi ni skidao.
- Jovana je kupila venčanicu italijanskog brenda „Valentini Spose“, unikatnom komadu. Nisam želeo da pre venčanja vidim moju dragu u venčanici, ne zbog običaja i sujeverja, već zbog toga što sam ceo život zamišljao kako stojim ispred oltara, čekam nevestu, okrećem se i ugledam moju princezu onako lepu i doteranu, koja mi svojom lepotom oduzima dah. Živim za taj trenutak. U izboru odela pomogao mi je moj prijatelj, stilista Bane Dević. Čim sam ga obukao, bio sam toliko oduševljen da sam išao od jednog do drugog ogledala u salonu i naglas govorio: „Uh, kako sam zgodan“ - kroz osmeh priča dvadesetpetogodišnji pevač, koji ističe da, za razliku od njegove izabranice koja svakodnevno pred ogledalom vežba izgovaranje sudbonosnog „da“, on to još nije pokušao.
- Nisam vežbao izgovaranje tog čuvenog „da“, za razliku od Jovane koja to radi po ceo dan, ali moram da priznam da mi proleti kroz glavu pitanje da li da tu sudbonosnu potvrdu izgovorim glasno, ozbiljnije ili tiše i suptilnije. Odabrali smo i kumove, tako da će moj svedok na venčanju biti Miodrag Bogojević Gaga, inače vlasnik "Drugačije radio stanice", a Jovanina kuma će biti pevačica Darija Stanojević - priča Danijel, koji naglašava da su on i njegova buduća supruga već naručili burme koje će biti u kombinaciji belog i žutog zlata. Za dobru atmosferu i zabavu na njihovom venčanju bivši učesnik „Farme“ pozvao je i nekoliko muzičara i pevača.
- Na početku naše svadbe nastupiće „Perpetuum Mobile“, koji svira stranu muziku, biće tu i momci iz „Tropiko benda“, Marina Visković i pevačica Viki Miljković. Jovana i ja smo već osmislili naš prvi bračni ples koji će biti pravo iznenađenje za goste - iskren je nekadašnji član grupe „No name“.
Učešće u rijalitiju „Farma“ Danijelu je donelo ne samo popularnost već i mnoge muzičke angažmane u Crnoj Gori, Srbiji i inostranstvu, što ga veseli. Posle svadbe planira da izda novi singl, a potom i album. Budući mladenci prinovu još ne planiraju, pošto bi želeli da potpuno opušteno i rasterećeno igraju na njihovoj svadbi, posle čega planiraju medeni mesec i odlazak na Kubu.
- Na svu sreću, beba nam se još nije desila. Jovana i ja bismo voleli da nam se prinova desi posle našeg medenog meseca koji ćemo provesti na Kubi. Kad se vratimo sa tog egzotičnog putovanja, sveži i odmorni, sa velikom željom očekivaćemo tu predivnu vest - kaže na kraju razgovora za „Hello!“ Danijel Alibabić.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti