Zoran Tošić: Bračna kriza i briga za porodicu

Zoran Tošić: Bračna kriza i briga za porodicu

Autor: | 12/07/2013

0

Popularni fudbalski reprezentativac Srbije Zoran Tošić i njegova supruga Dijana trenutno prolaze kroz težak životni period. Bračni par, rodom iz Zrenjanina, koji je vezu otpočeo 2007, nije uspeo da prevaziđe krizni period kroz koji neko vreme prolazi i podneo je zahtev za razvod. Dvoje dece koje imaju, jednoipogodišnja Nia i četvorogodišnja Ina, najveći su razlog što je bračni par nastavio da preispituje odluku koju su zajednički doneli pre tri meseca. Dvadesetšestogodišnji golgeter, koji je sa atraktivinom sugrađankom sklopio brak 2. jula 2009, dve godne po otpočinjanju romanse, ove godine nisu slavili godišnjicu braka, ali će još jednom dobro razmisliti o odluci koju su doneli. Njihovi prijatelji kažu da par konstruktivnim razgovorom o budućnosti i kćerkama pokušava da prevaziđe nesuglasice u braku.
Nekadašnji fudbaler "Partizana", a potom i "Mančester junajteda", a sada igrač moskovskog fudbalskog tima "CSKA", treće sezone po redu, o saznanjima magazina "Hello!" u vezi sa njegovim razvodom, ljubazno je objasnio da nikada nije u javnosti hteo da se ističe novostima iz privatnog života, već isključivo rezultatima na fudbalskom terenu.
- Mesto u medijima mogu da imam isključivo kada je reč o mom poslu. Porodicu i decu nikada nisam spominjao i ostajem pri tome. Nadam se da me razumete. A i iz razloga što sve može da se izrodi iz situacije u kojoj se nalazim, ne želim da polemišem o tome - rekao je popularni "Bambi", kako su ga prozvali mediji i fudbalski fanovi.
On se nedavno vratio sa odmora u Grčkoj, na kome je bio sa obe kćerke i jednim bračnim parom. Posvećen roditelj, talentovani sportista svaki trenutak koristi da provede sa svojim mezimicama pre nego mu počne fudbalska sezona kada će mu dani biti ispunjeni profesionalnim obavezama.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin