Emina Jahović: Zasluženi porodični odmor na Alpima

Emina Jahović: Zasluženi porodični odmor na Alpima

Autor: | 20/02/2014

0

Članica žirija takmičenja "X faktor", pop zvezda Emina Jahović nedavno je u društvu supruga Mustafe Sandala i sinova Jamana i Javuza otputovala na zimski odmor. Kao idealnu destinaciju srećna porodica odabrala je mondensko austrijsko zimovalište Kicbil, gde su uživali u raznovrsnim sadržajima. Savršeno uređene ski-staze snežnog dragulja Austrije prosto su ih mamile da bez predaha skijaju. Stariji sin poznatog bračnog para, petoipogodišnji Jaman, naučio je da skija i već uživa na snežnim padinama, za razliku od njegovog tri i po godine mlađeg brata koji će na skijaške aktivnosti morati još da sačeka.
Turska pop zvezda i jedna od naših najatraktivnijih pevačica želeli su da se na zimovanju potpuno opuste, pa su za idealno mesto izabrali čuveni hotel "Kempinski", koji im je pružio sve blagodeti hedonističkog odmora. Posle aktivnosti na belim padinama, relaksirali su se u spa-centru, naročito u različitim masažama koje su im veoma prijale. Naročiti užitak bilo je kupanje u bazenu sa toplom vodom na otvorenom.
- Odmor mi je bio izuzetno potreban i srećna sam što sam mogla da izdvojim nekoliko dana da sa porodicom odem na kratko putovanje. Bilo nam je divno i zaista smo uživali. Alpi u Austriji su divno mesto za skijanje, ali i relaksaciju koja mi je u poslednje vreme nedostajala. Moj stariji sin Jaman počeo je odlično da se snalazi na skijama, po čemu ću pamtiti ovo zimovanje, a bilo je tu još mnogo divnih trenutaka. Posle duže vremena mogla sam po čitav dan da budem sa svojom porodicom.
Zanosna Emina uspela je da obnovi snagu tokom odmora na Kicbilu i da se puna pozitivne energije i elena vrati radnim obavezama. Pevačica poslednjih meseci naporno radi kao članica žirija muzičkog takmičenja "X faktor", a njeni kandidati, zahvaljujući instrukcijama koje im daje, postižu odlične rezultate, a mnogi su postali miljenici publike. Osim toga, atraktivna brineta radi na još nekoliko zahtevnih poslovnih poduhvata.
- Na zimovanju sam uspela da napunim baterije za nove poslovne poduhvate koji me očekuju. Pre svega, posvećena sam radu sa mojim kandidatima iz "X faktora", koji su mi za ovih nekoliko meseci postali veoma dragi i vrlo sam srećna što u svojoj grupi imam tako talentovane takmičare. Kako se približava finale radimo sve ozbiljnije. Uskoro će se na tržištu pojavili moj prvi parfem "Closer by Emina", a rad na mom novom CD-u, koji će posle tri i po godine pauze biti pravo osveženje, u završnoj je fazi.
Atraktivnu Novopazarku uskoro očekuje i porodično slavlje. Njen mlađi sin Javuz 21. februara napuniće dve godine. Poznata po tome da voli da okupi drage ljude, sigurno će i tim povodom upriličiti nezaboravnu žurku. Uprkos brojnim poslovnim obavezama, kojima je posvećena u poslednje vreme, zgodna pevačica nikada ne zapostavlja sinove i uvek pronađe vreme za njih.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti