Novak Đoković i Jelena Ristić: Porodice slavnog para oduševljene zbog prinove

Novak Đoković i Jelena Ristić: Porodice slavnog para oduševljene zbog prinove

Autor: | 29/04/2014

0


Novak i Jelena venčaće se sledećeg meseca u Crnoj Gori. Među zvanicama se očekuju pripadnici svetskog džet-seta - Robert de Niro, Naomi Kembel, Ričard Brenson...

- Još je rano da saznamo pol deteta, ali bih više voleo da dobijem bratanicu - kaže najmlađi član porodice Đoković.

Đorđe Đoković (19) poručuje da je presrećan što će postati stric. On otkriva da je vest o trudnoći buduće snajke Jelene Ristić čuo tek pre nekoliko dana, kada je Novak Đoković o tome obavestio i javnost, iako je teniser još pre dva meseca saznao da će postati otac.

- Nisam ni ja znao da je Jelena trudna. Novak me je pozvao pre nekoliko dana i saopštio mi tu vest. Naravno, presrećan sam! Ponosan sam zato što je novi član porodice Đoković na putu - kaže Đorđe za “Blic”.

On dodaje da Nole i Jelena još nisu počeli da smišljaju ime za bebu.

- Ne opterećuju se imenima. Još uvek se navikavaju na činjenicu da će postati roditelji i ništa drugo im nije važno osim da sve protekne u najboljem redu. Mogu vam reći da bismo svi u porodici mnogo voleli da Jeca rodi devojčicu. Našoj porodici fali žensko dete - kroz osmeh je rekao budući stric.

O budućoj snaji ima samo reči hvale i sa nestrpljenjem iščekuje njihovo venčanje.

- Ne postoji niko srećniji od mene trenutno. Radujem se njihovom venčanju, Jelena je divna devojka i želim im sve najlepše - kaže Đorđe.

Podsetimo, najbolji srpski teniser je 24. aprila na Tviteru obavestio fanove i prijatelje da će postati otac.

- Jelena je trudna! Postaćemo roditelji uskoro! Ponosan! - napisao je Nole.

Osim fanova, i članovi njihovih porodica su tek tada saznali za radosnu vest iako je buduća mama već u četvrtom mesecu trudnoće.

Marija Ristić, mlađa sestra Jelene Ristić kaže da je njoj i njenim roditeljima Mimomiru i Veri sasvim svejedno da li će im Jelena u oktobru podariti dečaka ili devojčicu.

- Presrećna sam, uzbuđena i odborojavam dane do Jeleninog porođaja - rekla je Marija ne skrivajući najlepše emocije koje je gaji od trenutka kad je saznala za sestrinu trudnoću.

- Pol deteta nam je najmanje bitan, ali znam samo da će biti najvoljenije malo biće na svetu - poručila je Marija.

Izvor: Blic

Foto: Getty

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin