Mateja Kežman progovorio o raskidu sa Marijom Perković

Mateja Kežman progovorio o raskidu sa Marijom Perković

Autor: | 05/09/2014

0

Bivši fudbaler Mateja Kežman raskinuo je vezu sa Marijom Perković, sa kojom je svojevremeno otpočeo zajednički život iako se još zakonski nije razveo od supruge Emilije. Mateja je prvi i put progovorio o raskidu.
- Stvarno ne mogu da shvatim i prihvatim da se ovoliko piše o privatnom životu bivšeg sportiste. Razumem da je ovom izmorenom narodu potrebno "hleba i igara", ali u ovolikoj meri iznositi neke detalje, to je strašno. Nikad iz mojih usta nećete čuti nijednu ružnu reč o bivšoj ženi i devojci sa kojom sam proveo dve divne godine. Obe su divne majke posvećene deci. To što više nismo u emotivnim odnosima, ne znači da nemam lepo mišljenje o njima. Obema pomažem materijalno, a naravno i na svaki drugi način, koliko mi obaveze dozvoljavaju – kaže Mateja za "Kurir".
- Teška su vremena, brzo se živi. Teško opstaje bilo koja relacija između dvoje ljudi. Ovo sam rekao samo zbog dece, koja su, nažalost, pod pritiskom u školi. Poklonio sam milione i nikome ništa loše nisam učinio, niti ukrao, sve sam pošteno zaradio. Ali, kada je jedan Gospod razapet, šta mi da očekujemo – dodaje Kežman.

Izvor: Telegraf, Kurir

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još