Mateja Kežman: Sa majkama moje dece sam u korektnim odnosima

Mateja Kežman: Sa majkama moje dece sam u korektnim odnosima

Autor: | 11/02/2015

0


Mateja Kežman
, čije je pomirenje s bivšom suprugom Emilijom na Kopaoniku izazvalo veliko interesovanje javnosti, kaže da s majkom svoje dece sada savršeno funkcioniše. On napominje da od obnove njihove zajednice nema ničega, kao što su mnogi tvrdili, već da su uspostavili korektnu komunikaciju pre svega zbog dece, sinova Lazara i Jakova i kćerke Aleksandre.
Bivši fudbaler ističe i da je s Marijom Perković, majkom svog najmlađeg sina Filimona ostao u normalnim odnosima, jer je sreća njegovog naslednika na prvom mestu.
- Sa Emilijom sam u odličnim odnosima. Razgovaramo i dogovaramo se o našoj deci. I s Marijom sam u dobrim odnosima. Viđam Filimona kad god mi to obaveze dozvole, pomažem i njima u svakom smislu, i tu smo jedni za druge. Uvek. Naravno da sam decu obezbedio materijalno, ali važnije je što su okruženi ljubavlju.
Na pitanje kako se proveo sa Emilijom na zimovanju i da li su tamo obnovili vezu odgovorio je:
- Na Kopaoniku smo se svi zajedno divno proveli i družili. Uživali smo u skijanju, bordanju i sankanju. Prethodno sam decu vodio u Sloveniju na nekoliko dana jer su zaljubljenici u zimske sportove, na tatu. Emilija i ja smo spavali u odvojenim apartmanima i među nama se ništa nije dešavalo.

Mateja je demantovao i glasine da je njegovo finansijsko stanje loše, te da je zbog toga Emilija ispisala decu iz privatne škole.

- Deca idu u državnu školu i presrećna su jer su se super snašla i imaju odlično društvo. Ima više razloga što smo ih ispisali iz privatne škole i upisali u državnu - lokacija, okruženje, način edukacije, društvo. To su pravi razlozi i ne postoji ništa drugo. Priče da sam propao je suludo komentarisati, a znate i sami da o novcu nikad nisam voleo da govorim. Povredilo me je kad se pisalo da se kockam jer to nikad nisam radio. Vodim se time da je bolje da nekome pomognem tim novcem nego da ga bacam na gluposti. Moja bivša žena poseduje više nekretnina, situirana je i ima lep život u svakom smislu. Isto je i s Marijom. I od mene će uvek imati svaku vrstu pomoći, što im daje sigurnost.
Nekadašnji fudbaler otkrio je i da li će se ponovo ženiti.
- Uživam u samoći. Zasad se ne bih ženio, ali nikad ne reci nikad. Danas je teško sačuvati brak jer se brzo živi, pa i relacije između dvoje ljudi teško opstaju.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin