Mateja Kežman: Bivša supruga mi nije neprijatelj

Mateja Kežman: Bivša supruga mi nije neprijatelj

Autor: | 30/01/2013

0


Bivši fudbaler Mateja Kežman kaže da ne veruje u autentičnost medijskih optužbi navodno iznesenih od strane njegove zakonite supruge Emilije i ističe da nema osnova za spekulacije o tome da on ne brine o svojoj deci. Nakon što je demantovao da se zvanično razveo od supruge Emilije pa potom verio sa novom izabranicom Marijom Perković, on je potvrdio da će po četvrti put postati otac. U javnosti se zatim oglasila i njegova supruga Emilija koja je navodno izjavila da njen muž ne brine o deci čak ni kada su bolesna, kao i da im ne daje novac.
- Verujem da te reči ne potiču od Emilije jer nema razloga da tako nešto izjavi, a ako je to rekla onda su sve to laži. Ko god me dobro poznaje zna da je tako nešto nemoguće. Glupo je da pričam o tome kome sam sve pomogao u životu, a kamoli da ne pomognem rođenom detetu. Nemam neprijatelja u životu, tako da mi ni supruga nije neprijatelj. Sve te priče plasirane su sa neke treće strane. Ali svi ćemo na sud Gospodu i svako će za svoja dela gore odgovarati - kaže nekadašnji fudbalski superstar i tvrdi kako ne želi da bude deo zakulisnih političkih igara koje, po njegovim rečima stoje iza takvih spekulacija.
- Ne želim da od svog života pravim sapunicu jer se uopšte ne osećam kao srpski selebriti.
Mateja ne želi da detaljiše na temu da će u junu po četvrti put postati otac, ovoga puta detetu koje će roditi njegova osam godina mlađa izabranica Marija.
- Nažalost, situacija je takva da ne mogu da komentarišem ni lepe vesti jer živimo u takvim uslovima da neke stvari treba da ostanu tamo gde im je mesto - rekao je Kežman.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin