Mateja Kežman: Odmor sa devojkom i decom

Mateja Kežman: Odmor sa devojkom i decom

Autor: | 24/06/2014

0


Bivši fudbaler Mateja Kežman izgleda da je našao zajednički jezik sa još uvek zvaničnom suprugom Emilijom, koja mu je dala dozvolu da vodi decu na more.

Naime, sportista se pohvalio porodičnom fotografijom na kojoj su on, troje mališana iz prvog braka i njegova devojka Marija sa sinom i vidi se da uživaju u zajedničkom odmoru.
- Moj život, put, cilj - napisao je Kežman iznad slike.

Kako smo saznali, oni se nalaze na crnogorskom primorju, gde fudbaler ima i kuću u kojoj borave svakog leta.

- Mateja je sa Marijom i decom otišao u Herceg Novi, gde ima kuću, na nekih deset dana kako bi se odmorili, a i proveli vreme svi zajedno. Po ceo dan su u nekim akcijama, deci se ispunjavaju sve želje i oni zaista uživaju. Emiliji je sreća dece najvažnija i nikada nije pravila problem kad treba da putuju sa Kežmanom. Ona zna koliko on brine o njima kada su zajedno i zato je mirna i spokojna. Čim joj je on saopštio da želi da vodi klince na more, ona je odobrila. Takođe, deca vole da se igraju sa malim Filimonom, pa su presrećni što mogu sada po ceo dan da uživaju sa njim - ispričao nam je izvor blizak Kežmanu.

Podsećanja radi, sportista i njegova zakonita supruga su se nedavno raspravljali na parkingu, ispred suda, pred advokatima, jer on nije pristao da plaća alimentaciju koju je Emilija tražila, zbog čega se još uvek nisu zvanično razveli.

kezman 1
Izvor: Alo!
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin