Mateja Kežman: Jedva čekam da dobijem sina

Mateja Kežman: Jedva čekam da dobijem sina

Autor: | 28/04/2013

0


Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman svoje veliko srce i humanost pokazao je kada se u okviru modne revije kreatora Bate Spasojevića na beogradskoj „Nedelji mode“ priključio grupi poznatih ličnosti koje su odlučile da daju doprinos što bržem izlečenju male Tijane, kojoj je hitno potrebna transplantacija srca. Uspešni sportista pristao je da se na modnoj reviji pojavi u ulozi manekena da bi pomogao maloj Tijani. Mateja se prošetao modnom pistom u beloj majici na kojoj je u roze srcu bila ispisana poruka "Srce za Tijanu“. Budući da je otac troje dece, a uskoro će dobiti i četvrto, bivši fudbaler se rado odaziva ovakvim akcijama, naročito kada je reč o pomoći mališanima.
- Predlog bivše manekenke Slađane Tesle iz „Nedelje mode“ da budem deo ekipe poznatih ličnosti na reviji Bate Spasojevića koja će poneti majicu sa likom male Tijane, kojoj je hitno potrebno novo srce, prihvatio sam sa velikom radošću. Takvim gestom želeo sam da podstaknem ljude na razmišljanje da i najmanjim gestom mogu da pomognu ugroženoj deci. Na moju sreću, jer smo se kao nacija konačno ujedinili, preslatka devojčica Tijana je na dobrom putu da bude izlečena - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže Mateja Kežman.
Požrtvovani sportista koji iz braka sa bivšom ženom Emilijom ima troje dece, Lazara, Jakova i kćerku Aleksandru, i očekuje dete sa verenicom Marijom Perković, svoje mališane od malih nogu uči da budu humana.
- Bolest deteta je najstrašnija stvar koja može da zadesi roditelje, to je veliko iskušenje za njih. Rado se odazivam humanitarnim akcijama i svoju decu učim da budu humana. U današnje vreme nija lako mališane naučiti pravim vrednostima, ali ja se zaista trudim. Sa njima treba pričati i na fini način im objašnjavati stvari. Učim ih da je sve što imaju od Boga dato i da to treba deliti, a ne grabiti samo za sebe. Za sada sam zadovoljan vaspitanjem svoje dece - ističe bivši fudbaler koji se na „Nedelji mode“ u hotelu „Metropol“ pojavio u društvu trudne verenice Marije Perković koja će se krajem aprila poroditi.
- Veoma se radujem jer ću po četvrti put postati otac. To su divne stvari. Lep je osećaj jer ja mnogo volim decu. Iskreno da kažem uželeo sam se beba, tako da jedva čekam. Marija i ja čekamo sina i veoma se radujemo novom članu naše porodice - kaže Mateja Kežman koji se, iako prilično angažovan na svojoj agenciji za transfer fudbalera „Football-identity“, trudi da svaki slobodan trenutak provede sa najmilijima.
- Svestan sam da ponekad puno radim, putujem u inostranstvo i da sam zbog obaveza često odsutan od kuće, ali takođe znam da moram da zaradim da bi članovi moje familije dobro živeli. Posao u okviru moje agencije mi sjajno ide i drago mi je da me moja porodica podržava u tome - završava Mateja Kežman.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još