Mirna, Nevena i Sara: Časno smo pobedile

Mirna, Nevena i Sara: Časno smo pobedile

Autor: | 06/03/2013

0


- Prvi put kada sam čula "Molitvu" znala sam da će Srbija pobediti na Evroviziji. Nadam se da publika ima sličan osećaj i kada čuje našu pesmu - izjavila je neposredno nakon finala Beosonga Mirna Radulović, koja će sa Sarom Jovanović i Nevenom Božović predstavljati Srbiju u Švedskoj.
- Dve pobede u jednoj godini definitivno predstavljaju ostvarenje mog sna, posebno što odmalena maštam o Evroviziji - kaže za „Blic“ Mirna Radulović.
Sara je dodala da je najvažnije što su i ovoga puta do kraja stigle zajedno.
- Nas tri se družimo od početka „Prvog glasa” i očigledno je da smo odličan tim. Veoma smo uzbuđene i verovatno ćemo tek postati svesne koliki uspeh smo postigle. Daćemo sve od sebe da dovedemo Evroviziju u Beograd - obećala je Sara.
Na pitanje da li ih pogađaju glasine o eventualnim neregularnostima i nameštanju Beovizije, samo su kratko rekle da njihov uspeh ništa neće da pomuti.
- Muzika je bitna i muzika je pobedila. Časno smo došle do pobede. Da su se na našem mestu večeras našli Dušan Svilar, Saška Janković ili neko treći, bilo bi isto - rekla je Nevena.
Puno se pričalo i o stajlingu koje su devojke izabrale za nastup, a one su samo ponovile da smatraju da nije bilo ničeg provokativnog u onome što su nosile.
- Koreografija za pesmu „Ljubav je svuda” nam se mnogo dopala. Ideju o podeli uloga na anđela, đavola i devojku koja treba da se opredeli između dobra i zla osmislio je direktor Prve televizije Dejan Jocić - kažu.
Komentarišući Beosong i pobednice, kompozitor Milutin Popović Zahar kaže da je na festivalu bilo dobrih pesama, ali da su „već sve viđene“.
- Harmonski su bile siromašne i kao da nema nikakvih pomaka i svežijih kompozitorskih ideja. Pobednička pesma je možda bila jedina koja je imala neke zanimljive obrte. Mislim da je treba ozbiljno prearanžirati i da je prvi deo pesme dosta slabiji nego drugi. Mlade pevačice su sjajni pevači i siguran sam da će nas dostojno reprezentovati na Evrosongu. Samo bih savetovao da se potpuno promeni koreografija, koja meni više liči na neko gurkanje. Treba im kompletno promeniti stajling i uraditi nešto što zaista može dobro da reprezentuje našu zemlju. Mislim da, ukoliko poslušaju dobronamerne savete, imaju lepe šanse - kaže Zahar.
Iako sve zemlje učesnice ovogodišnje Evrovizije još nisu izabrale svoje predstavnike, kladionice su već izbacile svoje favorite. Prema prvim prognozama, najveće šanse za pobedu u Malmeu daju se Danskoj i njihovoj predstavnici Emeli de Forest s numerom „Teardrops“.
U trku za osvajanje ovogodišnje Evrovizije mogle bi da se umešaju i Norveška, koju predstavlja Margaret Berger s pesmom „I Feed You My Love“, ali i Rusija, za koju će pevati Dina Garipova „What If“. Što se tiče zemalja bivše Jugoslavije, za sada se najbolje kotiraju predstavnici Hrvatske, koje predstavlja klapa s pesmom „Mizerja“.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti