Anabela Atijas: Strahovala sam za zdravlje svoje kćerke

Anabela Atijas: Strahovala sam za zdravlje svoje kćerke

Autor: | 25/11/2013

0


Predivan životni period pevačice Anabele Atijas, koji je započeo onog trenutka kada se udala za uspešnog biznismena Andreja Atijasa i po treći put postala majka, dobivši devojčicu Blankicu, prekinula je jedna nemila situacija. Njena osmogodišnja kćerka Nina, koja sa majkom Anabelom živi u Sarajevu, povredila se i pri tom zadobila naprsnuće i ozbiljnu ranu na nozi. Anabela za magazin „Hello!“ objašnjava kako se desila nesreća njenoj osmogodišnjoj devojčici, koju ima iz braka sa Gagijem Đoganijem.
- Povreda moje kćerke Nine nimalo nije bila bezazlena i veoma sam se uplašila. Prošlo je neko vreme, a rana joj još nije zarasla. Dok je vozila bicikl, noga joj je iznenada upala u točak. Bio je to strašan prizor. Ona je tek nedavno naučila da vozi bicikl, prilično je neiskusna, pa nije znala kako da se snađe u toj nepredviđenoj situaciji. Noga joj je upala u točak, jako se uplašila i potom pala na zemlju. Kada sam videla kako joj izgleda noga, znala sam da je reč o težoj povredi. Moja kćerka zadobila je veliku otvorenu ranu na nozi, a snimak je pokazao da je reč i o ozbiljnom naprsnuću. Sve se to dešavalo u Sarajevu. Na pregledu u bolnici doktor nam je odmah rekao da će oporavak biti težak i da će rana sporo zarastati. Odmah joj je stavio longetu na nogu i naredio strogo mirovanje. Nekoliko dana kasnije, pošto rana nije izgledala baš najbolje, odnosno nije bila dobro sanirana, lekar je odlučio da skine longetu da bi rana što pre zarasla. Moram da kažem da sam veoma ponosna na svoju kćerku koja je pokazala izuzetnu hrabrost, mada nije baš bila potpuno disciplinovana. Morala je sve vreme da leži ili sedi, a to joj je baš teško palo. Zbog toga smo odlučili da na dve nedelje iz Sarajeva dođemo u Beograd, kako bi moja kćerka uz svoje prijateljice lakše podnela mirovanje. Sve vreme društvo su joj pravile i njene sestre Luna i Blankica - kaže tridesetosmogodišnja pop zvezda Anabela kojoj je, ako se izuzme kćerkina povreda, sve u životu potaman.
- Ninina povreda me je baš uplašila i nasekirala, ali polako se oporavlja. Inače, lepo mi je u životu, uživam u društvu tri prelepe kćerke i divnog supruga. Presrećna sam i zato što sam nedavno počela da radim. Drago mi je što me se publika uželela i nije me zaboravila. Od polovine septembra gotovo svaki vikend provodim radno, a nadam se da ću uskoro ugovoriti i novogodišnji angažman. Osim u Srbiji i Bosni, sve više nastupam u Hrvatskoj, Sloveniji i u inostranstvu. Uskoro planiram da izdam i novi singl, čemu se baš radujem - završava razgovor atraktivna pop pevačica.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti