Anabela Atijas: Nisam mogla da izaberem boljeg oca i supruga

Anabela Atijas: Nisam mogla da izaberem boljeg oca i supruga

Autor: | 14/01/2014

0


Protekla godina bila je jedna od najburnijih u životu pop zvezde Anabele Atijas. Treći put je postala majka, preselila se u rodno Sarajevo kod drugog supruga Andreja, dok joj je prvi napravio mnoštvo neočekivanih problema, a strasti su se stišale nedavno, kada je odlučila da se skloni sa javne scene i prestane da daje izjave o privatnom životu. Atraktivna pevačica, koja je pre sedam meseci rodila kćerku Blankicu, ipak je želela da se što pre vrati poslu, zbog čega nije bila u prilici da prvu godišnjicu braka proslavi u krugu porodice. Naime, imala je zakazanu novogodišnju turneju u Makedoniji. Za to vreme Andrej i Blankica čekali su je na Kranjskoj gori u Sloveniji.

- Mnogo mi nedostaju, posebno u ovim prazničnim trenucima, ali svesni smo da postoje i teške strane ovog posla s kojima se nerado mirimo. Jedna od njih je česta razdvojenost od najdražih osoba u našim životima. Uprkos tome, jedva sam čekala da se vratim poslu i ponovo zapevam, mada priznajem da sam tužna što mi muzičari gotovo sve važne datume provodimo sa publikom, a ne sa onima koje najviše volimo. Nadam se da mi neće zameriti. I moje starije kćerke Luna i Nina su tako odrastale, pa im ništa ne manjka - iskrena je pevačica, koja nije mogla da odbije vernu publiku i poziv iz jedne diskoteke u Štipu, gde je ranije dogovorila nastup za doček najluđe noći.

- Moram da putujem i da radim, ali obećala sam Blankici i Andreju da ćemo uskoro sve nadoknaditi. Čekaju me na divnoj planini punoj snega, gde ćemo, nadam se, provesti savršen odmor. Na Kranjskoj gori imamo porodičnu kuću, u kojoj ćemo boraviti celog januara i uživati u zimskim radostima - otkriva Anabela. I njen suprug se nerado odvaja od svoje mezimice, koja je svakog dana kako raste sve interesantnija.

- Za ovih sedam meseci Andrej i Blankica bili su razdvojeni samo dva dana. Toliko mu je nedostajala da je obećao kako sebi više nikad neće dozvoliti takav luksuz. „Otpustio“ je baka-servis, a vodi je čak i na posao, nerazdvojni su. Nisam mogla da izaberem boljeg oca, spreman je da se žrtvuje i za moje kćerke i za svoju decu, a sve obaveze oko njih prihvata sa mnogo zadovoljstva, odgovornosti i razumevanja. Želi da oživi tradiciju koja se vezuje za njegovu jevrejsku veru i da Blankicu odgajamo u tom duhu, da bude „sefaratkinja“ koja će govoriti veoma redak ladino jezik, koji je kombinacija hebrejskog, arapskog i španskog.

Iako joj često nedostaju euforija i energija Beograda, Anabela ne krije da uživa u mirnom životu u Sarajevu. U gradu na Miljacki upoznala je Atijasa, gde su se 26. decembra 2012. godine jedno drugom zavetovali na večnu vernost. Građanski brak između pop zvezde i perspektivnog biznismena sklopljen je u krugu najbližih prijatelja i kumova, na jednom privatnom posedu. Bio je to intiman čin, od koga nisu želeli da prave javni spektakl.
- Mi smo pre svadbe relativno kratko bili u vezi, ali smo dovoljno prepreka zajedno preskočili, tako da nije bilo potrebno mnogo vremena da shvatimo da smo stvoreni jedno za drugo. Udala sam se za pravog džentlmena, koji me u svakom trenutku čini neizmerno srećnom. Prolazeći kroz razne situacije i iskušenja u životu, duboko sam verovala da postoji neko sličan meni i da ćemo nas dvoje bez ijedne reči uspeti da se razumemo. Pronašla sam sebe u muškom obliku. Neću reći da je Andrej moja srodna duša, jer bi to zvučalo siromašno u odnosu na ono koliko mi znači i šta je uneo u moj život i živote moje dece. Zato se trudimo da, i pored brojnih obaveza, svaki slobodan trenutak provedemo zajedno.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti