Kristina Bekvalac: Trudim se da svoju kćerku usmerim ka pravim vrednostima

Kristina Bekvalac: Trudim se da svoju kćerku usmerim ka pravim vrednostima

Autor: | 22/11/2013

0

Stilistkinja Kristina Bekvalac nedavno je lansirala internet sajt sa svojim imenom, na kome je prikazala samo deo onoga što je postigla u dosadašnjoj karijeri. Lepa Novosađanka, mlađa sestra pevačice Nataše Bekvalac, stranicu na internetu dobila je na poklon od bivšeg supruga Iva Martinovića, od koga se razvela pre tri godine. Lepa Vojvođanka i otac njene četvorogodišnje kćerke Petre pre godinu i po dana su se pomirili. Talentovani dizajner Ivo kreirao joj je internet-sajt i u prvi plan postavio detalje koji na najbolji mogući način oslikavaju Kristininu ličnost i njen pristup životu. Ona rado ističe da najviše uživa dok sarađuje sa starijom sestrom Natašom Bekvalac, o čijem se izgledu brine gotovo od početka njene karijere. Takođe, sa velikom ljubavlju osmišljava izgled svoje mezimice.
Za magazin "Hello!" govori o novostima u poslu i na privatnom planu.
- Obožavam da radim sa mojom sestrom Natašom. Ona je moja najbolja drugarica i neiscrpna inspiracija, volela bih da mogu u potpunosti da joj se posvetim i da samo nju oblačim, ali i u poslu stiliste na televiziji "Pink" takođe neizmerno uživam. Volim da radim sa svim lepim ženama jer mi je veliki izazov da osmislim zanimljiv stajling u skladu sa emisijama koje vode - kroz osmeh govori Kristina.
Plavokosa Vojvođanka, koja je uradila niz kreacija, veoma je zahvalna svom partneru na podršci koju joj pruža na poslovnom planu.
- Moj Ivo mi je poklonio sajt i mislim da je fotografijama i dizajnom pokazao pravu mene i suštinu moje ličnosti. Za sada na mojoj zvaničnoj prezentaciji vidi se samo mali deo onoga što sam uradila. Radujem se što ću i na ovaj način moći da komuniciram sa ženama sa kojima sam svakodnevno u kontaktu na društvenim mrežama, a koje se interesuju za modele koje sam kreirala. Na sajtu će kreacije biti dostupne svima kojima je moj rad interesantan. Sada, kada smo pokrenuli zvaničnu prezentaciju, pripremam novogodišnju kolekciju, koju ću predstaviti u decembru i koja će mnogima, pa i meni i Nataši, rešiti ono čuveno žensko pitanje: "Šta obući za 'najluđu noć'?"
Ljubav i strast prema modi jednako kao i njena majka deli i njena kćerka, koja je uvek besprekorno obučena. Ponosna Kristina rado postavlja Petrine fotografije na društvenim mrežama.
- Obožavam da stilizujem Petru. Volim kada nije odevena kao tipična mala devojčica u roze haljinice, već želim da kroz odevanje gradi svoj stav. Niko se ne rađa sa stilom i stavom, pa ni moj Petra. Ivo i ja formiramo njen svet, puštamo joj samo kvalitetnu muziku, razgovaramo sa njom o mnogo važnijim stvarima od izgleda i krpica, jer želimo da izraste u dobru i srećnu osobu. Ako kao roditelj dozvolite detetu da sluša nekvalitetnu muziku, da ima uzore u pogrešnim osobama koje se neprimereno oblače i ponašaju, dete ne usmeravate na dobar način i ne upućujete ga na prave vrednosti. U tom slučaju sve su šanse da će izrasti u osobu koja će se na pogrešan način ponašati i odnositi prema životu i ljudima oko sebe - iskrena je Kristina, koja je veoma vezana za svoju sestru Natašu, baš kao i njihove kćerke, i svaki slobodan trenutak koriste da provedu zajedno.
- Natašina kćerka, koja je ove jeseni pošla u školu, i moja Petra jako su vezane. Kao đak prvak Hana sada ima obaveze, dok moja devojčica još ne pokazuje preteranu želju da joj se što pre pridruži u školi, već punim plućima uživa u detinjstvu. Voli da je slobodna, baš kao i njeni roditelji - na kraju razgovora zaključuje atraktivna Kristina Bekvalac.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još