Svetlana Ražnatović: Zadovoljna i ponosna majka

Svetlana Ražnatović: Zadovoljna i ponosna majka

Autor: | 14/05/2012

0

Sve ružno što joj se dogodilo proteklih meseci Svetlana Ražnatović je ostavila iza sebe. Na period kućnog pritvora davno je stavila tačku i hrabro, uzdignute glave, nastavila je tamo gde je stala u junu prošle godine. Uporedo sa uspešnom turnejom i boravkom u Bugarskoj, gde je najavila koncert koji će održati 22. maja u Areni „Armec“, Ceca je organizovala i promociju novog spota za pesmu „Rasulo“ sa poslednjeg albuma „Ljubav živi“, koji je režirao Miloš Nadaždin. U bioskopu „Kolosej“, u Šoping centru „Ušće“, okupio se veliki broj predstavnika medija, ali i najvatreniji fanovi koji su imali samo reči hvale za ekranizaciju pesme koju su sami izabrali. I folk diva, koja je blistala u crnoj mini haljini koja je isticala njenu vitku figuru, bila je veoma zadovoljna postignutim efektom i sa osmehom na licu je zahvalila svima na podršci i pozitivnim komentarima.
- Došlo je vreme da se odužim publici jednim spotom. Jedino što sam želela bilo je da ne odemo u patetiku, već da ostavimo publici da na svoj način doživi pesmu. Zadovoljna sam postignutim efektom, to je ono što sam očekivala. Do sredine juna planiram da snimim još dva spota - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže Ceca.
Najveća balkanska zvezda već dva i po meseca vredno nastupa po gradovima širom Evrope. Oduševljena je ponovnim kontaktom sa svojim vernim obožavaocima koji je nisu napustili u najtežim životnim trenucima.
- Nisam umorna, jer između nastupa imam nekoliko dana odmora. Uželela sam se posla, scene i publike. Fanovi me oduševljavaju, stalno me iznenađuju raznim poklonima, a najlepši dar mi je njihov doček i atmosfera koju prave na mojim koncertima.
Zanosna pevačica svaki slobodan trenutak koristi da otputuje na Kipar gde joj od septembra prošle godine žive deca, petnaestogodišnji Veljko i godinu dana mlađa Anastasija. Razdvojenost svima teško pada, ali su se već navikli da ih dele kilometri.
- Mnogo mi nedostaju, tako da kad god sam slobodna otputujem kod sina i kćerke. Zbog turneje i velike želje da budem sa njima, više vremena provodim u avionu nego kod kuće. Ništa mi ne pada teško kada su moja deca u pitanju. Polovinom juna se raspuštaju i tada će doći u Beograd kada će mi srce biti puno - iskrena je Ceca.
U poslednje vreme sve češće se mogu čuti priče kako će kćerka folk dive krenuti njenim putem i da će joj prva pesma biti duet sa majkom. Da je nasledila majčin talenat Anastaija je dokazala pre nekoliko godina kada je u jednoj televizijskoj emisiji otpevala hit Vitni Hjuston „I Will Always Love You“. Nedavno se na internetu pojavio još jedan snimak,  Anastasijino izvođenje stranih hitova gde se čuju instrukcije koje joj majka upućuje. Ceca je ponosna na talenat svoje naslednice, ali ne bi volela da, u ovom trenutku, postane deo estradnog sveta, a za kasnije, nema ništa protiv.
- Slušala sam Anastasiju dok je pevala i ispravljala sam je gde je grešila. Na kraju je taj snimak završio na internetu. Nisam znala da nas je snimila, a kada sam ga pogledala, bio mi je simpatičan. Anastasija će uskoro proslaviti četrnaesti rođendan. U tim godinamaja sam snimila prvi album, ali bih volela da ona ipak uči školu i druži se sa vršnjacima, da proživi pravo detinjstvo, koje ja nisam imala. Ona je veliki talenat i muzika joj neće pobeći, za sada neka peva za svoju dušu. Ukoliko joj se "desi" dobra pesma, podržaću je. Što se tiče dueta, za to je najbitnije da imamo dobru kompoziciju, a mi je još nemamo. Videćemo tokom leta, ali nam to nije prioritet - govori o svojoj kćerki Ceca i osvrće se i na Veljkov pevački pokušaj koji je na internetu objavio snimak kako izvodi jednu pesmu Džastina Bibera.
- Sada ga kod kuće zovemo Biberče. Ipak, za razliku od sestre, on je posvećen sportu.
Zadovoljna i ponosna majka raduje se svakom uspehu svoje dece i pomno osluškuje njihove želje i interesovanja, želeći da ih uputi na prave vrednosti. Iako su razdvojeni,  svakog dana su u kontaktu zahvaljujućiSkajpu“, a njihovo odsustvo lakše podnosi uz najbližu familiju i prijatelje. Ljubav joj trenutno nije u planu i zadovoljna je iako pored sebe nema jaču polovinu.
- Nisam zaljubljena, nemam nikoga pored sebe. Kada budem imala dečka, to neću kriti, rado ću ga predstaviti javnosti jer sa tim nikada nisam imala problem. Posle svega što mi se desilo, nemam vremena za ljubav, posvetila  sam se porodici i karijeri - kaže na kraju folk diva.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti