Bojana Rajić: S nestrpljenjem iščekuje okončanje braka

Bojana Rajić: S nestrpljenjem iščekuje okončanje braka

Autor: | 22/08/2013

0


Poznata manekenka Bojana Rajić nedavno je sa sinom Lavom počela da živi u centru prestonice gde je iznajmila stan, a društvo im pravi i dadilja dvogodišnjeg mališana koja se brine o dečaku od njegovog rođenja. Lepa dama potpuno je spremna za novo poglavlje u svom životu u kome neće biti mesta za njenog doskorašnjeg supruga, golmana Vladimira Stojkovića. Iako su planirali da se raziđu civilizovano i bez teških reči, crnokosa lepotica i uspešni sportista nisu uspeli da se usaglase u svojim zahtevima. Pošto su se dogovorili da Stojkoviću ostane stan u kome su živeli, a da Bojani pripadne kuća koja još nije dovršena, oni nisu našli kompromis kada je reč o alimentaciji za njihovog sina tako da će njihov brak umesto dogovorom epilog dobiti na sudskom procesu.
Bojana je tako prošle nedelje morala da vrati broj telefona bivšem partneru jer se vodio na njegovo ime, ali je to bio povod i da se prvi put oglasi otkako je priča o njihovom razlazu dospela u medije. Naime, ona se na društvenim mrežama požalila prijateljima da poznati sportista u njeno ime komunicira sa njenim prijateljima i na taj način im dala do znanja da joj više ne šalju poruke, ali i da ignorišu one koje, navodno, dobijaju od nje.
- Molim sve ljude koji dobijaju poruke sa mog profila na mreži „whats app“ da ih ignorišu. Od jutros nije u mojim rukama. Hvala - napisala je Bojana na svom profilu na „Fejsbuku“.
- Svi koji misle da se dopisuju sa mnom dopisuju se sa Vladimirom Stojkovićem. Taj broj i profil na „whats appu“ od jutros je ponovo njegovo vlasništvo - bila je jasna zgodna brineta.
S druge strane, Vladimir koji je posle razlaza sa njom bio veoma otvoren za medije i u više intervjua priznao da su imali probleme u braku, kao i da uživa u ljubavi sa novom izabranicom, manekenkom Dejanom Živković, odlučio je da se povuče. On je sa svojom partnerkom otputovao na kraći odmor u Crnu Goru i retko kome se javlja na telefon. Sa Bojanom kontaktira samo kada treba da vidi svog sina, sa kojim provodi vreme uvek kada oseti potrebu.
Pobednica rijalitija "Prvi kuvar Srbije" s nestrpljenjem iščekuje septembar kada bi trebalo da se zakaže prvo ročište u sudu, jer želi da njen brak sa Stojkovićem što pre bude okončan i zvanično, kada će se ponovo prezivati Rajić.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti