Bojana Rajić: Otkrila istinu o podeli imovine sa Vladimirom Stojkovićem

Bojana Rajić: Otkrila istinu o podeli imovine sa Vladimirom Stojkovićem

Autor: | 20/03/2014

0

Bojana Rajić odlučila je da putem društvene mreže Fejsbuk demantuje pisanje medija kako se posle razvoda od fudbalera Vladimira Stojkovića odrekla visoke alimentacije i nekretnina zbog starateljstva nad njihovim sinom Lavom.
Manekenka Bojana Rajić demantovala je medijske spekulacije da je od visoke alimentacije i nekretnina odustala zbog starateljstva i dodaje, da je kuću prepisala na bivšeg supruga Vladimira Stojkovića, ali da ona i njihov sin imaju doživotno pravo da žive u njoj.
- Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim što Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina.Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade. Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i ja radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam trazila izdržavanje za sebe kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa oca i boravi kod njega - napisale je Bojana.

Izvor: Svet plus

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti