Bojana Rajić i Vladimir Stojković: Veliki pritisak javnosti uzdrmao je naš brak

Bojana Rajić i Vladimir Stojković: Veliki pritisak javnosti uzdrmao je naš brak

Autor: | 22/03/2014

0


Na četvrtu godišnjicu braka Vladimir Stojković i Bojana Rajić doneli su odluku da se razvedu, a osam meseci kasnije u “Prvom osnovnom sudu” u Beogradu zajednica poznatog para i zvanično je okončana. Proslavljeni golman i njegova bivša supruga o detaljima sa poslednjeg ročišta nisu želeli da govore javno, pa je ostalo nepoznato da li su i na koji način podelili imovinu i koliko će novca Vladimir izdvajati na ime alimentacije. Odlukom suda, trogodišnji Lav pripao je majci.
- Sve ružno konačno je iza mene, o prošlosti ne razmišljam i sigurnim korakom idem novim poglavljem života, u kome će mi se, nadam se, dešavati samo lepe stvari - izjavio je nedavno Stojković za magazin „Hello!“.
Svesna da mediji žedni intimnih informacija mogu da joj priušte samo dodatni stres, Bojana je svojevremeno takođe bila škrta na rečima. U trenutku eskalacije napisa o raspadu braka, vešto se ogradila.
- Ne da neću da otkrivam razloge, nego nikada neću da pričam o procesu razvoda, mom odnosu sa Lavovim ocem, ni o bilo čemu što ima veze sa tim. Ni sada, ni za šest meseci, ni za pet godina. To je moja lična stvar i zaista ne osećam potrebu da bilo kome išta objašnjavam, a još manje da se pravdam.
Ipak, sumorna iskustva i teška godina koju je ostavila neće je sprečiti da nekome iznova pokloni ljubav i poverenje. Želi da gradi zajedničke snove, ali ne i da formalizuje takve težnje kroz kancelarije matične službe.
- Svakako da bih u daljoj budućnosti volela da osnujem porodicu, da sa nekim podelim život i da dobijem još jedno dete. To svaku ženu čini kompletnom. Čisto sumnjam da bih pristala da se za nekoga zakonski vežem. Nemam nameru da potpisujem ugovor kojim ću se obavezati da nekome pripadam. Kada osetimo potrebu da jedno od drugog odemo, ne želim da sud odlučuje kada će se to desiti - bila je izričita.
Vladimir i Bojana venčali su se 12. juna 2009. godine. Gotovo istovremeno, proslavljeni sportista potpisaoje ugovor sa „Partizanom“, što je naišlo na oštru osudu navijača „Crvene zvezde“, kluba u kome je počeo karijeru. Na meti napada našla se i Bojana, kojoj su se „delije“ u više navrata uvredljivim pesmama obraćale sa tribina. U jednom intervjuu otkrila je da su problemi u njihovom braku počeli upravo kada su se posle života u Francuskoj, Engleskoj i Portugalu vratili u Beograd:
- Naša veza bila je savršena dok se nismo preselili u Beograd. Kada je Vladimir potpisao za „Partizan“, sve se promenilo. Veliki pritisak javnosti uzdrmao je ne samo njega već i naš brak. Polako, ali sigurno, između nas se stvarao sve veći jaz, a probleme smo „gurali pod tepih“ kako bismo izbegli potencijalne sukobe. Svakako da to nije bilo mudro rešenje, jer smo s vremenom došli u bezizlaznu situaciju. Mediji su brujali o preljubi kao glavnom razlogu naših nesuglasica, a mi smo uveliko preživljavali krizu prouzrokovanu udaljenošću i različitim interesovanjima.

Dobar razvod je svakako zdravija odluka od života u lažima i braku koji sistematski uništava kompletnu porodicu. Niko ne polaže tapiju na sreću i sklad, ali svako mora da donese odluke, odgovorno i promišljeno, koje će biti najbolje za njihove potomke. Upravo ovako, kako su Bojana i Vladimir uradili.

Piše: Nikola Golubović
Foto: Miloš Nadaždin

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti