Bojana Rajić: Odrekla se imovine zarad starateljstva nad sinom Lavom

Bojana Rajić: Odrekla se imovine zarad starateljstva nad sinom Lavom

19/03/2014

0


Uprkos navodima pojedinih medija da je debelo profitirala od razvoda, Bojana Rajić je narodski rečeno „ostala praznih šaka“. Naime, u želji da se što pre završi brakorazvodna parnica sa Vladimirom Stojkovićem nije htela da ulaže žalbe, niti da insistira na velikoj alimentaciji. Ipak, ono što je frapantno jeste činjenica da se odrekla svih prava na nekretnine u golmanovom vlasništvu.

- Bojana je potpisala pravni akt da se odriče svega zarad starateljstva nad sinom Lavom! I kuće na Dedinju i stana u centru grada. Mesečna alimentacija na koju je pristala je svega 600 evra, što je pet puta manja suma od one koja se pojavila u javnosti - priča izvor blizak bivšoj golmanovoj supruzi i dodaje:
- Poludela je kada je pročitala vest da je dobila alimentaciju od 3.000 evra mesečno i stan od 150 kvadrata. Revoltirana, odmah je na Fejsbuku napisala da su ti navodi prava „naučna fantastika“ i da ona ne može više da podnese to.

Znajući da je suma od 600 evra zaista mala za Stojketova primanja, iz svega navedenog može se reći da nije bilo sve u parama, kao što su pojedini tvrdili. Bilo je i ljubavi. Bojana i Vladimir će se truditi da zajednički doprinesu da mališan što manje oseti da mu roditelji više nisu zajedno.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti