Bojana Rajić: Vređaju me maliciozne insinuacije o mom majčinstvu

Bojana Rajić: Vređaju me maliciozne insinuacije o mom majčinstvu

Autor: | 01/01/2014

0


Protekle nedelje bilo je nemoguće otvoriti dnevnu štampu, a ne ugledati naslov vezan za lik Bojane Rajić. Uskoro i zvanično bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, prvo se u centru pažnje našla zbog navodnih ljubavnih poduhvata, a potom i zbog sitnog sukoba sa zakonom. Intrigantna vlasnica koncept-stora “Pearls & Trash” dovedena je u vezu sa neimenovanim oženjenim muškarcem koji joj, kako se spekuliše, ispunjava sve želje. Akcenat je posebno stavljen na one koje se mogu platiti novcem. Bojana se tim povodom prvo oglasila na društvenim mrežama:
- Nemam muža, nemam dečka, ni oženjenog ni neoženjenog. Imam sina i on je jedini muškarac u mom životu. Znam da nije zabavno, ali svrha mog postojanja i nije da zabavljam “raju”. Prvo su pisali da jedan “sponzor”, inače reč koje se gnušam, finansira otvaranje mog butika, a dva meseca kasnije našli su mi drugog. Samo niko da pomene Sonju Lazetić, moju poslovnu partnerku i jedinog kofinansijera u “Pearls & Trash”. Toliko o tome jednom za svagda.

Bojana se osvrnula i na činjenicu da za otvaranje objekta kao što je njen vrtoglave cifre uopšte nisu uslov.
- Ne otvaram robnu kući i ne ulažem deset miliona evra da bi se vodile polemike o poreklu novca.

Bojana je pristala da za magazin “Hello!” konačno razreši sve nedoumice. Vrlo koncizno, objasnila je da bi joj udvaranje možda i prijalo, ali da je uprkos novinskim napisima i dalje srećno sama.

- U mom životu trenutno nema mesta za novog muškarca. To svakako ne znači da jednog dana ne bih volela da zasnujem porodicu, sa nekim podelim život i dobijem još jedno dete.

Javne debate o svom emotivnom statusu fatalna Bojana posmatra kao tradicionalni problem ovog geografskog područja. Zbog balkanskog sindroma lako bi podnela uvrede na račun morala, međutim, ono što nikako ne može da toleriše su insinuacije da je neodgovorna majka. Rajićeva je, navodno, iako nema položen vozački ispit, više puta vozila svog dvogodišnjeg sina.
- Ne mogu da ostanem hladna na maliciozne navode koji dovode u pitanje moje majčinstvo. Lavu sam apsolutno posvećena i sebi nemam šta da zamerim, a najvažnije je kada si čist pred sobom - vidno potresena završava bivša manekenka.

Piše: Nikola Golubović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin