Bojana Stojković: Od sporazumnog razvoda neće biti ništa

Bojana Stojković: Od sporazumnog razvoda neće biti ništa

Autor: | 13/08/2013

0


Saga o razvodu između pobednice rijalitija "Prvi kuvar Srbije" Bojane Stojković i njenog još uvek zakonitog supruga, bivšeg golmana "Partizana" Vladimira Stojkovića epilog će dobiti na sudu. I pored toga što su supružnici želeli da se dogovore o podeli imovine i svim ostalim detaljima koji se tiču njihovog daljeg života, tu zamisao nisu uspeli da sprovedu u delo. Naime, njih dvoje su u braku stekli dve nepokretnosti od kojih će svakom pripasti po jedna, ali je problem nastao kada je trebalo da se dogovore o drugim detaljima. Budući da nisu mogli da nađu zajednički jezik, odluku o tome doneće sud u kome je Bojana još pre nekoliko nedelja predala zahtev za razvod.
Bojana i Vladimir već nekoliko meseci nisu zajedno, a atraktivna crnka se još tada sa njihovim sinom, dvogodišnjim Lavom, odselila iz njihovog porodičnog stana u dom svojih roditelja na Zvezdari. Oboje su se potrudili da vest o razlazu što duže drže daleko od očiju javnosti, ali je pre nekoliko sedmica otkriveno da je njihovom braku definitivno došao kraj, ali i da će se sporazumno razvesti. I dok Bojana od tada vreme uglavnom provodi sa sinom, sa kojim je bila u Crnoj Gori na moru, o svom odnosu sa poznatim sportistom i o razlozima zbog kojih su odlučili da se raziđu nije želela da daje nikakav komentar. Ranije je uvek bila otvorena za saradnju sa medijima, ali je ovog puta odlučila da se povuče na neko vreme, jer ne želi da se preko medija prepire sa ocem svog deteta. Umesto toga, ona se poslednjih dana raspituje o uklanjanju tetovaža, jer na podlaktici ima ispisano ime svog doskorašnjeg partnera, koje želi da izbriše u najkraćem roku.
I Vladimir i Bojana se slažu da su problemi u njihovom odnosu nastali kada su se pre tri godine preselili u Beograd. Dok su živeli u inostranstvu njihov odnos je bio skladan i pun razumevanja, ali čim su došli u Srbiju nastupili su prvi problemi jer je svako počeo da vodi svoj život i bio je okružen prijateljima, dok su sve manje imali vremena jedno za drugo.
Za razliku od lepe dame koja je odlučila da o svom razvodu ne daje nijedan komentar u javnosti, njen još uvek zakoniti suprug otvoreno govori o sudbini koja ga je zadesila. U nedavnom intervjuu za naš magazin uspešni sportista je istakao da njegov brak sa Bojanom već dugo nije funkcionisao, ali da će ubuduće brinuti o svom sinu i redovno ga viđati, naglasivši će se njih dvoje sporazumno rastati, ali zbog problema koji su prošle nedelje nastali svi dogovori su pali u vodu.
Osim toga, Vladimir je već javno priznao da je u vezi sa manekenkom Dejanom Živković i da je posle duže vremena ponovo srećan u ljubavi, a ona je bila i glavna gošća na proslavi njegovog tridesetog rođendana na jednom poznatom beogradskom splavu. Prema njegovim rečima, vezu sa dvadesetogodišnjom lepoticom započeo je tek posle rastanka od supruge. S druge strane, pojedini mediji pisali su da je optužio Bojanu da mu je bila neverna u braku, ali je istakao da je ne krivi za to.
Još uvek zakoniti supružnici za sada čekaju poziv od suda koji će doneti konačnu odluku o svim detaljima njihovog razvoda.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti