Bojana Rajić: Branislav je pravi muškarac

Bojana Rajić: Branislav je pravi muškarac

Autor: | 20/05/2015

0

Sumorno bračno iskustvo sa golmanom Vladimirom Stojkovićem Bojanu Rajić nije sprečilo da iznova pokloni ljubav i poverenje. Sreću je pronašla u Branislavu Đurđeviću, visokom sportskom funkcioneru i političaru, sa kojim je neposredno posle razvoda otpočela emotivnu vezu. Skladan odnos nakratko je narušen krajem prošle godine, a pomirenje je zapečaćeno odlukom da se venčaju i zasnuju porodicu.
Bojana, koja je na pragu četvrtog meseca trudnoće, brižljivo osmišljava intimnu svadbenu ceremoniju, koja će se po mnogo čemu razlikovati od njene prethodne udaje. Mladenci će bračne zavete razmeniti u krugu porodice i najbližih prijatelja, od venčanja neće praviti medijsku atrakciju, a sve je izvesnije i kako će nekadašnja manekenka tog dana izgledati.
- Želim jednostavnu venčanicu, otvorenih leđa i zatvorenog dekoltea. Čistih linija, od bele svile, bez ikakvih detalja - otkrila je Bojana u jednom razgovoru za "Hello!". Tom prilikom sa javnošću je podelila i čime ju je budući suprug osvojio:
- Izvanredan je i pripada retkoj vrsti za koju sam mislila da je davno izumrla. Osvojio me je činjenicom da je muškarac u pravom smislu te reči. Zahvaljujući savršenom ophođenju, uz njega se osećam kao žena. Nijednog trenutka u meni nije probudio "harambašu".
Tridesetšestogodišnji pripadnik "retke vrste" obavlja funkciju izvršnog direktora za ekonomsko-finansijske poslove preduzeća "Elektromreže Srbije" i predsednika skupštine Košarkaškog kluba "Crvena zvezda". Godine 2002. diplomirao je na koledžu "Mount Ida" u Bostonu. Do veze sa Bojanom, o njegovom privatnom životu nije se mnogo znalo, budući da važi za osobu koja izbegava eksponiranje te vrste, što, polako ali sigurno, prenosi i na buduću suprugu.
O prednostima zabavljanja sa muškarcem koji nije javna ličnost Bojana je svojevremeno izjavila:
- S jedne strane je lakše, jer mediji sa većim žarom i interesovanjem izveštavaju o vezama u kojima su oba partnera poznate ličnosti. Nasuprot tome, naporno je kada si u poziciji da stalno moraš da štitiš voljenu osobu iz poštovanja prema njenoj želji da se ne eksponira i da u tom smislu ima svoj mir.
Na četvrtu godišnjicu braka, u junu 2013, intrigantna vlasnica koncept-stora "Pearls & Trash" donela je odluku da se razvede od Vladimira Stojkovića, a osam meseci kasnije u "Prvom osnovnom sudu" u Beogradu njihova zajednica i zvanično je okončana. O detaljima sa poslednjeg ročišta proslavljeni golman, koji je, takođe, pred novim brakom, i njegova bivša supruga nisu želeli da govore, pa je ostalo nepoznato kako su podelili imovinu i koliko novca Vladimir izdvaja na ime alimentacije. Odlukom suda, četvorogodišnji Lav pripao je majci, koja roditeljstvo vešto usklađuje sa poslovnim ambicijama. U gustom rasporedu našlo se vremena i za ljubav, koja će na leto biti krunisana brakom sa Branislavom Đurđevićem, a krajem godine i rođenjem prvog zajedničkog deteta.

Piše: Nikola Golubović; Life Content

Foto: Mirko Tabašević; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin