Bojana Rajić i Vladimir Stojković: Novi detalji burnog razvoda

Bojana Rajić i Vladimir Stojković: Novi detalji burnog razvoda

Autor: | 06/08/2013

0


Od ljubavi do mržnje tanka je linija. Vladimir Stojković želi da smanji alimentaciju koju po zakonu treba da uplaćuje sinu Lavu. On hoće da za sina daje 1.000 evra mesečno, iako su mu primanja navodno četrdeset puta veća!
Kako Kurir saznaje, golman je čak i pretio Bojani, od koje se razvodi, da će govoriti loše o njoj u medijima i spajati je s raznim muškarcima ukoliko ne potpiše ugovor o visini alimentacije koju je on predložio.
- Bojana se odrekla alimentacije za sebe, na koju bi imala pravo, ali smatra da nije u redu da Stojke za Lava daje samo 1.000 evra, kad su mu mesečna primanja oko 40.000. On joj uporno govori da će joj davati više para, ali da to ne mora da bude regulisano zakonom. Pored toga, kuća koju imaju na Dedinju je bila garancija za nju i sina ukoliko jednog dana dođe do razvoda i kupljena je na Bojanino ime, a iz nje je izašla s dva kofera. Vladimir ju je maltene izbacio - kaže izvor ovog lista blizak Stojkoviću i dodaje:
- Par ima zajednički račun u Švedskoj na kome je mnogo novca kojim bi Bojana mogla da raspolaže pre nego što podele imovinu pri razvodu ili da ga čak blokira, ali ona ne želi da se spušta tako nisko. Iz istog razloga neće da priča za medije, iako bi imala mnogo toga da kaže. Vladimir joj je čak pretio da će se pojaviti u emisiji 'Ami Dži šou' i ispričati sve najgore o njoj, ali ona se na to samo nasmejala.
Kako Kurir saznaje, Bojana je i ranije želela da se razvede, ali nije bilo prave prilike za to. Vladimiru je prvo umrla majka, onda se teško povredio... Prijatelji su joj govorili da će ispasti nekorektna ukoliko ga ostavi u trenutku kad mu je najteže. Pošto se golman sada "sredio", a stvari su došle na svoje, i razvod je došao kao logičan sled događaja.
Pozvali smo Vladimira, ali on kaže da je već rekao sve što je imao:
- Ne bih ništa komentarisao, sve što sam imao rekao sam u intervjuu. S Bojanom imam dogovor i ne znam ko širi te priče. Moji prijatelji sigurno ne.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti