Dejana Živković: Ostvarenje snova

Dejana Živković: Ostvarenje snova

Autor: | 31/01/2012

0

Prema mišljenju mnogih, najlepša učesnica rijaliti-programa „Top-Model by Ivana Stanković“ Dejana Živković ostvaruje svoje snove. Na poslovnom planu niže uspehe, a inostrana karijera modela donela joj je i ljubav.
Po preporuci Ivane Stanković započela je karijeru u bečkoj modnoj agenciji. Odmah po dolasku u prestonicu Austrije potpisala je ugovor sa Ivaninom modnom agencijom. Uradila je niz poslova, kako u Beču, tako i u ostalim evropskim zemljama. Devetnaestogodišnja Beograđanka boraviće u rodnom gradu do kraja februara, a potom će karijeru nastaviti u Milanu. U Beogradu je ugostila svog partnera, belgijskog modela Markusa Andrea, koji je prvi put upoznao njene roditelje.
- Markusa sam upoznala u Istanbulu dok sam radila svoje prvo veliko slikanje za jedan editorijal. Radili smo zajedno i kod njega su odmah „sevnule“ iskre. Sa moje strane nije bilo tako, jer se kod mene emocije razvijaju postepeno. Volim da pre nego što otpočnem vezu upoznam tu osobu, a fizički izgled mi nije najvažniji. Družili smo se, išli zajedno na iste kastinge agencijskim minibusom i mnogo smo razgovarali. Provodili smo po petnaest sati skupa i potpuno smo se upoznali. Tako smo se zbližili. Na snimanju jednog spota, na kome smo zajedno radili, osetila sam da je drugarstvo sa obe strane „evoluiralo“ u nešto više. Tada je počela naša ljubavna priča koja traje četiri meseca - za magazin „Hello!“ energično govori mlada brineta, koja je nedavno prvi put ugostila dvadesetosmogodišnjeg patnera u svom beogradskom domu, gde je Belgijanac boravio deset dana.
- Pošto je Markus prvi put boravio u mom rodnom gradu, potrudila sam se da budem dobar vodič. Svuda sam ga vodila, upoznao je grad, noćni život i našu hranu, za koju kaže da je nešto najbolje što je probao. Prvo je naučio da kaže reč sarma, što dovoljno govori šta mu se najviše dopalo od srpskih specijaliteta - kaže manekenka koja otkriva da je njen dečko, osim što je vrlo uspešan i ostvaren u poslu modelinga, cenjen kao tatu-majstor.
- Tetovažama se bavi godinama, a o njemu belgijski mediji pišu kao o modelu i tatu-majstoru, jer se ta profesija više ceni tamo nego u Srbiji. Molim ga da i mene istetovira što pre, jer bih htela da imam neki njegov crtež na telu. Vrlo je darovit, a i želim da me tatu uvek podseća na njega, ma koliko da traje naša veza - iskrena je Dejana, koja je Markusa nekoliko puta posetila u Lisabonu.
- Bila sam u Lisabonu nekoliko puta, upoznala sam njegove roditelje, koji su dobri ljudi. Čim sam ga upoznala, znala sam da je Markus iz dobre kuće, a potom sam se u to uverila. Osim što je prelep, dobar je momak. Njegovi su me prihvatili kao da me znaju godinama. Kad god sam bila kod njih u kući, komunicirali smo na engleskom, kako bih ih razumela  - kroz osmeh kaže manekenka čiji su roditelji oduševljeni njenim izborom partnera.
- Mojima se odmah dopao, kao i oni njemu. Moj tata je veliki šmeker, prvog dana je osvojio Markusa. Posle desetodnevnog boravka kod mene, morao je da otputuje u Belgiju zbog posla. Trudićemo se da se viđamo što češće, jer je naša veza i do sada tako funkcionisala. Pokušavamo da u mesecu provedemo skupa po deset dana. On putuje po celom svetu zbog posla, kao što nameravam i ja u budućnosti, i trudimo se da se uklopimo kada god možemo. Ja sam tek na početku karijere. Teško je u modelingu zaraditi novac, mnogo je teže uspeti nego što sam mislila. Uslovi su okrutni, konkurencija je velika. Imala sam sreće, Ivana Stanković mi je mnogo pomogla. Nisam izgubila želju da uspem, imam svoj san i pratim ga. Planiram da za godinu i po počnem da radim na Floridi i da se preselim tamo, mislim da je to pravo tržište za mene - završava Dejana, uz priznanje da je prava čar njene i Markusove ljubavi česta razdvojenost, koja im osvežava vezu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti