Modna avantura u Nemačkoj: Ekipa Top-modela provela šest dana u Berlinu

Modna avantura u Nemačkoj: Ekipa Top-modela provela šest dana u Berlinu

Autor: | 25/05/2011

0

Ekipa rijaliti-emisije „Top-model by Ivana Stanković“, koja se emituje na „Prvoj“ televiziji, doživela je mnoge zanimljivosti tokom boravka u glavnom gradu Nemačke, gde su snimili aktuelnu epizodu ove gledane emisije. Tehnička ekipa, devojke koje se takmiče za najbolji top-model i članovi žirija, supermodel Ivana Stanković, direktor modne agencije „Klik“ Nenad Radujević i poznati fotograf Miša Obradović uvek će se sećati druženja tokom šestodnevne modne avanture. Osim što su epizodu snimili na najatraktivnijim lokacijama u Berlinu, uspeli su da nađu vreme i za obilazak turističkih atrakcija i kulturno-istorijskih znamenitosti. Iako su svi članovi žirija već posetili Berlin, dve devojke, Milica i Bojana, bile su prvi put u inostranstvu, pa im ovo putovanje predstavlja neprocenjivo iskustvo.
- Obilazili smo grad brodom, videli smo mnoga značajna istorijska i kulturna mesta Berlina. Posetili smo Branderburšku kapiju, Aleksander plac, Bundestag, Ostrvo muzeja i još mnogo toga. Budući da smo Ivana, Neša i ja i ranije bili u Berlinu, pokazali smo devojkama lepote ovog grada - za magazin „Hello!“ kaže Miša Obradović, jedan od vodećih srpskih fotografa, omiljen među poznatim ličnostima. On napominje da su se članovi žirija zbližili s takmičarkama na ovom putovanju, mada inače drže profesionalnu distancu sa devojkama. To je bila odlična prilika da ih upoznaju u novom svetlu, kada su opuštene.
- Jedno veče smo nas troje izašli u tamošnju popularnu diskoteku bez takmičarki, jer su one morale da se naspavaju za snimanje sledećeg jutra. Uspeo sam da odem i u šoping, ali „u prolazu“, uglavnom sam supruzi Zorani kupio neke stvari - kaže Miša Obradović.
Ivana Stanković za magazin „Hello!“ ističe da ih je dok su boravili u nemačkoj prestonici poslužilo vreme i da joj je posebno drago što su devojke prvi put putovale izvan granica Srbije
- Ovo putovanje je bilo poseban događaj za njih. Ova emisija je, čini mi se, najuzbudljivija od svih koje smo do sada snimili. U Berlinu sam bila i ranije, ali samo u zapadnom delu, tako da mi je bilo uzbudljivo da vidim istočni deo grada. Veoma me podseća na Buenos Ajres ili Rumuniju, a ne na Nemačku. Iskreno, više mi se dopada zapadni deo. Devojke su prvi put videle kako izgleda pravi međunarodni kasting, a imale su i čast da ih fotografiše jedan od vodećih nemačkih fotografa.
Tokom fotografisanje devojaka u jednom berlinskom hotelu desilo se nešto zaniljivo. Budući da taj hotel ima nekoliko apartmana poznatih zvezda i ličnosti, ekipa je odabrala da se devojke fotografišu u apartmanu posvećenom grupi „Hurts“, koja će 25. maja nastupiti u „Beogradskoj areni“.
- Fotograf koji je slikao devojke je oficijalni fotograf te popularne grupe, pa su članovi benda videli slike devojaka. Posebno sam počastvovana što su, posle toga, na listu svojih želja za koncert u „Areni“ stavili i zahtev da, uz još tri svetska supermodela, imaju moju sliku u bekstejdžu. Na mene je ostavilo utisak to što su nas ljudi na ulici prepoznavali i slikali se sa nama, što znači da je emisija i tamo gledana - kaže Ivana Stanković, koja je za datum promocije svoje autobiografije „Bez daha“ izbarala 23. maj.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin