Severina otkriva da priprema tradicionalno venčanje i da će uzeti prezime budućeg supruga Milana Popovića

Severina otkriva da priprema tradicionalno venčanje i da će uzeti prezime budućeg supruga Milana Popovića

Autor: | 29/04/2011

0

Da je žena zaista najlepša kada je zaljubljena svedoči primer hrvatske pevačice Severine Vučković. Mada joj tridesete uveliko lete i 21. aprila će proslaviti trideset deveti rođendan, ova dama zavodljivog stasa izgleda bolje nego ikada. Na njoj se vidi da blista i ponosno ističe da za savršen ten i osmeh koji joj ne silazi s lica može da zahvali lepom životu, dobroj i zdravoj porodici, kao i partneru Milanu Popoviću koji svojim karakterom i manirima odgovara svim njenim parametrima kada je reč o muškarcu po njenoj meri.
Severina je nedavno posetila Beograd zbog promocije nove kreme za kavitaciju kozmetičke kuće „Skeyndor“ čije je zaštitno lice. Kada se u crvenoj dugačkoj haljini i sa ružem na usnama iste boje pojavila na vratima prestižnog beogradskog kluba u kome je promocija održana, mamila je poglede i pozitivne komentare prisutnih.
Hrvatska lepotica kaže da je zadovoljna svojim izgledom i da svakodnevno vežba i koristi kozmetičke preparate za negu lica i tela, ali ističe da je ipak genetika odigrala presudnu ulogu kada je reč o njenom mladalačkom izgledu.
- Moram da priznam da imam sreće jer moja majka ima sedamdeset tri godine, a i dan-danas ima najlepše lice na svetu. Nežno, glatko, i u tim godinama još uvek sveže. Ceo život je koristila najobičnije, jeftine kreme, a nekada se danima nije mazala. Sada je pod mojim uticajem počela da upotrebljava skuplju i kvalitetniju kozmetiku koju joj ja donesem. Osim toga, očuvala je svoju lepotu jer je vodila normalan i uredan život. Nikada nije pušila i rano je odlazila na počinak. Ja živim potpuno drugačije. Radim do kasno, sa posla se vraćam u pet ujutru, a tek sam u šest u krevetu. Ipak, imala sam sreće da sam nasledila mamine gene - na početku razgovora za magazin „Hello!“, osmehujući se, priča Severina Vučković.
- Iako zbog posla kojim se bavim vodim pomalo nezdrav život, moram da priznam da pevanje i scenu prosto obožavam. Muzika na mene deluje pozitivno i čini da se osećam jako dobro. Mislim da muzičari u duši nikada ne stare, ostaju mladi celog života i to im se svakako vidi na licu. Naravno, još kad je kod nas pevačica prisutna ljubav, nema greške: mi blistamo - kaže neodoljiva Hrvatica.
Iznervirate li se kada na svom licu vidite poneku boru?
- Ne, nimalo. Svaka žena, kada je srećna i raspoložena, najlepša je na svetu. Jednom prilikom Sindi Kraford je bila gošća u emisiji kod Opre Vinfri, koja ju je pitala: „Imaš li celulit?“Odgovorila je: „Naravno da imam“. Taj odgovor je oduševio sve prisutne u studiju, pa i mene i moje drugarice koje smo sve to gledale na malim ekranima. Treba voditi računa o sebi, ali bore i celulit su sastavni deo nas i ne treba da nas plaše. Svaka bora na našem licu pokazuje kakav smo život vodile - da li smo bile srećne, tužne, ispunjene ljubavlju ili ne.
Budući da veoma vodite računa o izgledu, da li vam je važno da i vaš partner redovno vežba i pridaje značaj fizičkom izgledu?
- Ne znam, to morate njega da pitate. Sledeći put na intervju moram da povedem i Milana, jer mediji se toliko interesuju za njega da ja moram da odgovaram u njegovo ime. Šalim se, ali delimično sam i ozbiljna jer mora malo i on da se solidariše i da mi olakša ovaj medijski pritisak. Ako su muškarac i žena u vezi, moraju sve da dele, pa i ovo. Fizička kondicija je veoma bitna i za žene i za muškarce. Ne kaže se za džabe „U zdravom telu, zdrav duh“. Ja konkretno ne mogu bez vežbanja, ali ne zbog toga što često stajem na vagu i gledam koliko sam se ugojila ili smršala, jer to gotovo nikada ne radim, već zato što mi lete tridesete. Nije lako, iskreno naporno mi je. Ove godine slavim poslednji rođendan koji počinje brojem tri, tako da mi treba fizička snaga. Imala sam sreću da sam počela da treniram sa dvadeset godina, kada sam odlazila u teretanu pet puta dnevno, iscrpljivala sam se, ali nikada nisam držala rigorozne dijete. Tako sam veoma rano dobila mišićnu masu, pa i sada, kada manje treniram, telo mi je zategnuto. Najvažnija stvar za dobar izgled je prevencija u ishrani, u vežbanju, a druga sporedna stvar na svetu posle cipela je upotreba dobre kozmetike.
S obzirom na to da vodite računa o svom izgledu i koristite kreme da bi vaše noge blistale bez celulita, da li ćete na dan venčanja sa Milanom obući kratku venčanicu kako biste pokazali svoju izvajanu figuru?
- Ma kakvi, ja sam tradicionalna Dalmatinka, mi volimo dugačke i elegantne haljine za venčanje. Mlada mora biti čedna i pokrivena. Kod mene sve mora da bude tradicionalno i po starim običajima.
Hoćete li uzeti prezime budućeg supruga Milana Popovića?
- Moram da priznam da sam odavno izgubila svoje prezime, jer me u javnom životu svi oslovljavaju samo imenom. Ali što da ne, prezime Popović je vrlo lepo prezime, sviđa mi se.
Da li će svadbeno veselje biti organizovano u Hrvatskoj ili u Srbiji?
- Zar je to bitno? Nekada smo svi bili jedna zajednica i nije bilo razdvajanja. Svadba je svadba. Bitna je ljubav, srce ne zna za granice. Zaista još ne znam ništa konkretno. Najbitnije je da se Milan i ja volimo.
Jeste li vi i izabranik vašeg srca odredili tačan datum venčanja?
- To su lične stvari koje bi trebalo da se tiču samo nas i naših najmilijih. Želim da na svadbi izgledam lepo.
Pisalo se da će venčaje biti upriličeno za vaš trideset deveti rođendan?
- Koliko znam, tog dana slavim rođendan. Volim proslave rođendana i važno mi je da sam u društvu dragih ljudi. Ovoga puta celokupnu organizaciju preuzeo je Milan, želi da to bude romantična i glamurozna zabava. Pevaće Kemal Monteno. Nisam se bunila, jer reč je o proslavi mog rođendana koji će poslednji put imati trojku kao prvi broj. Očekujem da se dobro zabavim sa svojim prijateljima koji mi sigurno spremaju neko iznenađenje, ali ću se potruditi da ih do tada razotkrijem.
Budući da ste vezani sa svoju porodicu i da je vaša majka upoznala Milana, šta oni kažu za budućeg zeta?
- Veoma sam vezana za svoju porodicu. Njima je najbitnije da ja budem srećna, a kada me vide da sam zadovoljna, naravno da su i oni srećni i zadovoljni zbog mene.
Kojim osobinama vas je Milan osvojio i šta je to što ga je učinilo posebnim u odnosu na druge udvarače?
- Teško je pričati na tu temu, jer ne bira razum nego srce. Milan je čovek koga volim, a kada nekog zavolite, i ne znate prave razloge za to.
Vaš partner poseduje avion. Da li ste se i vi, poput Anđeline Džoli, okušali u pilotiranju?
- Ne znam da li smem da budem iskrena, jer nisam sigurna da li će ovaj intervju pročitati neko iz "vazduhoplovne policije". Probala sam, ali me uskoro čeka prava vožnja jer još nemam dozvolu. Samo ću vam reći da dobro uzlećem, bolje reći uzlećem kao „boing“.
Koji su vam planovi za budućnost, kada planirate da izdate nov album?
- Još ne znam. Imam mnogo pesama i treba da izaberem najbolje. Kao i na prethodnom, i na ovom albumu ću sarađivati sa Goranom Bregovićem.
Ima li istine u tome da će kum na vašem venčanju biti ovaj čuveni muzičar?
- Videćemo, volela bih da imam više kumova. Goran je meni već bio svedok na venčanju, naravno lažnom, organizovanom radi promocije poslednjeg albuma. Bilo bi lepo da mi on bude kum na venčanju, ali prvo moram da ga pitam za to.
Vaš spot za pesmu „Lola“ nominovan je u kategoriji za najbolji spot 2010. godine na prestižnom takmičenju „Balkan Music Awards“. Očekujete li pobedu?
- Tako je, i radujem se zbog toga. Posle prošlogodišnje nominacije u kategoriji za videospot godine za pesmu „Haljinica boje lila“, drugu godinu zaredom nominovana sam u istoj kategoriji - ovoga puta najbolji video spot za pesmu „Lola“. Bilo bi mi draže da sam nominovana u kategoriji za najbolju pesmu ili album, ali ni ovo nije loše. Pobeda na ovom takmičenju ili bilo kom drugom za mene nije toliko bitna, jer pobede koje odnosite na ličnom planu su prave pobede i uspesi.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti