Oliver Mandić: Lepota roditeljstva

Oliver Mandić: Lepota roditeljstva

Autor: | 31/03/2012

0

Bračni par Maja i Oliver Mandić uživaju u prvim sunčanim danima šetajući svakodnevno jednogodišnju kćerku Hanu. Skladan bračni par, koji je građanski brak sklopio pre dvanaest godina, Maja i Oliver nedavno su okončali renoviranje  stana u centru Beograda. Poznati muzičar i njegova supruga, koja je rodom iz Trebinja, svoj dom su prilagodili potrebama njihove mezimice koja je prvi rođendan proslavila krajem prošle godine.
Enterijer porodičnog doma, u kome dominiraju prirodni materijali, najviše drvo, bračni par je obogatio odvojenim delom za kćerku, prostorijom koja Hani služi za igru. Sa pregrađenom prostorijom, koja je postala Hanina „igraonica“ u stanu, njihova kćerka uživa da provodi vreme se  sa decom njihovih kumova i prijatelja koji ih stalno posećuju.
Čuveni muzičar, poznat po kultnim hitovima iz osamdesetih godina, u klubu koji je smešten ispod porodičnog stana svakodnevno vežba sa muzičarima, jer je u planu povratnička koncertna turneja. Budući da je odlučio da posle dvadeset osam godina objavi novi album, svakodnevno komponuje nove pesme i uvežbava stare hitove sa bendom, nekada i po deset sati u kontinuitetu. Novi album, koji armija njegovih fanova godinama željno iščekuje, biće objavljen pred leto. Muzičar radi „punom parom“, a slobodno vreme posvećuje Maji i Hani.
Njegovi prijatelji kažu da Oliveru ništa ne pada teško od kada je dobio kćerku, za koju je veoma vezan. Svaki dan sa svojom mezimicom provodi u dugim šetnjama po beogradskim parkovima. Hana je vedro dete, sve je aktivnija, počela je da priča i hoda. Nesumnjivo je da će naslediti očev „muzički gen“, jer već sada uživa da pleše uz muziku. Oliverovi prijatelji kažu da poznati pevač i kompozitor inspiraciju crpi iz velike privrženosti Hani, kao i skladnog odnosa koji ima sa suprugom Majom.
Da harmonični porodični život deluje stimulativno na Olivera, prepunog pokretačke energije, dokazuje i to što je odmah posle renoviranja stana sa suprugom Majom odlučio da porodica promeni mesto boravka. Uskrs će zajedno proslaviti u Trebinju, gde imaju stan koji su kupili pre nešto više od dve godine. Uz Maju, čiji roditelji žive u Trebinju, smeštenom samo deset kilometara od mora, Oliver je mnogo zavoleo ovaj grad i odlučio da tu napravi porodičnu letnju bazu.
Maja i Hana ovih dana otputovaće u njihov stan i uživati uz Majine roditelje, dok će im se Oliver pridružiti nešto kasnije, kako bi mogao da završi komponovanje pesme.
Porodica će provesti petnaest dana u Trebinju, uživajući u lepom vremenu, a  planiraju i da posete Herceg Novi. Raduju se što će za Uskrsbiti  sa Majinim roditeljima, koji su najsrećniji kada mogu da provode vreme sa unukom Hanom.
Bračni par namerava da se venča i u crkvi, a 2000. sklopili su građanski brak u klubu ispod njihovog stana. Poznat po svojoj spontanosti, Oliver je tada odlučio da pozove matičarku Gocu, poznatu po tome što je  brojne slavne ličnosti venčala na neuobičajenim mestima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti