Emina Jahović – Sandal uživa u čarima roditeljstva

Emina Jahović – Sandal uživa u čarima roditeljstva

Autor: | 07/03/2012

0

Zanosna pop pevačica Emina Jahović trenutno proživljava dane najlepše porodične sreće. Prošle nedelje je poznata brineta u „Američkoj bolnici“ u Istanbulu rodila drugog sina, kome je njen suprug, turska muzička zvezda Mustafa Sandal, dao ime Javuz, što znači „snažan i nepokolebljiv“.
Novopazarka manekenske građe carskim rezom na svet je donela dečaka teškog tri kilograma i dvesta grama i dugačkog pedeset dva centimetra. Emina je dve nedelje pred porođaj za magazin „Hello!“ rekla da će ime za bebu izabrati njen suprug i da će ono imati jaku simboliku, kao što je bio slučaj i sa imenom njihovog prvog sina Jamana.
- Presrećna sam što sam postala mama jos jednog dečaka.Oboje se dobro osećamo. Bebi smo dali ime Javuz što znači snažan. Liči na starijeg brata Jamana kada je bio beba – kaže Emina za magazin „Hello!“.
Kada se porodila, prvi je uz njubio Mustafa, u apartmanu bolnice gde se oporavljala od carskog reza. Podršku su joj pružili najbliži članovi porodice, kao i Jaman, koji j ebio ushićen i uzbuđen kada je video mlađeg brata. Pošto se dobro osećala, posle tri dana otišla je iz porodilišta u porodični dom. Za novog člana porodice soba je bila potpuno spremna, a cela porodica se raduje  blaženim danima sreće i mira u njihovom velelepnom domu u Istanbulu.
Iako je dolazak novog člana porodice bio priželjkivan i slavljen na bejbi šaueržurki,koja je organizovana u čast Javuzovog rođenja, popularna tridesetogodišnjakinja se nije previše opterećivala pripremama.
- Neverovatno je koliko sam se u prvoj trudnoći zamarala nekim nevažnim detaljima oko sređivanja dečje sobe i kupovinom garderobe za bebu, da sam na kraju većinu neupotrebljivih stvari razdelila, jer bebe brzo rastu. Sada sam naučila da budem praktičnija, manje se opterećujem i sve ide spontano. U kući obavljam male pripreme i to je sve - rekla je pre porođaja Emina za magazin „Hello!“, napomenuvši da je Jaman srećan, ali i pomalo ljubomoran.
- Ovde u Turskoj postoji pravilo da kad starije dete dobije brata ili sestru, postaje zvanično „abi“, odnosno stariji brat. Jaman je presrećan što će dobiti brata i što će konačno moći da se zove Jaman abi. Mislim da tu ima i dosta ljubomore i da ćemo morati da se borimo sa tim. Ali i Mustafa i ja smo presrećni što Jamanu darujemo najlepši poklon jer će mu on biti najveća podrška u životu. Već kroz nekoliko godina, kad malo odraste, biće nam zahvalan - rekla je harizmatična pop zvezda pre nego što je Jaman prvi put ugledao mlađeg brata koji ga je istog trena osvojio.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti