Emina Jahović - Sandal: Kratkotrajni boravak na Jadranu

Emina Jahović - Sandal: Kratkotrajni boravak na Jadranu

Autor: | 30/07/2012

0

Pop pevačica Emina Jahović - Sandal iskoristila je boravak u Budvi da svom suprugu Mustafi Sandalu pokaže lepote Crnogorskog primorja. Bračni par doputovao je na Jadran bez dece, trogodišnjeg Jamana i petomesečnog Javuza, pa su imali dovoljno vremena da se prepuste uživanju. Emina je u prestonici crnogorskog turizma boravila zbog nastupa na Gradskom trgu povodom proslave rođendana Turističke organizacije Budve i "Dana državnosti" Crne Gore. Pevačica je blistala, dok ju je suprug posmatrao sa terase luksuznog apartmana hotela „Avala“ u kome su odseli. Posle nastupa, koji je nagrađen gromoglasnim aplauzom, supružnici su zajedno otišli na koktel, a sutradan su se odmarali i prepustili svim čarima leta. Emina je svom suprugu, turskoj pop zvezdi, uspela bar donekle da dočara lepote Budve. Sa prijateljima su prošetali po Starom gradu kojim je četrdesetdvogodišnji Mustafa bio oduševljen. Posle kratkog obilaska uputili su se na krstarenje gliserom „Sara“. Iz budvanske marine uputili su se ka Svetom Stefanu, gde su se u jednom restoranu koji pruža potpuni mir prepustili uživanju u morskim specijalitetima.
Tokom dvodnevnog boravka u Crnoj Gori bračni par razgovarao je sa potencijalnim poslovnim partnerima. Mustafina velika želja je da deo svog kapitala uloži u izgradnju luksuznog hotela sa privatnom plažom u Budvi ili njenoj okolini. Iako su planirali da već tokom ove godine počnu sa izgradnjom, radovi će biti odloženi za sledeću godinu jer još nisu pronašli idealnu lokaciju na kojoj će podići građevinu vrednu nekoliko miliona evra.
Mustafa i Emina ovoga puta su u Budvu doputovali bez sinova koji su ostali u njihovoj kući u Godžeku. Posle boravka u Crnoj Gori bračni par se vratio kući u svoju vilu na moru. Osim druženja sa sinovima pripremaju se i za avgust kada će snimiti spot za njihovu duetsku pesmu.
Pevačica i njen suprug najsrećniji su kada su sa svojom decom i zbog toga ne vole da dugo odsustvuju od kuće. Po povratku u Tursku dane uglavnom provode na plaži ili bazenu u dvorištu vile. Jamanov smeh odzvanja dok se sa ocem igra u vodi ili dok ih gliser vuče dok oni leže na gumi. I Emina im se ponekad pridruži, ali je najveći deo vremena u hladu sa bebom za koju kaže da veoma liči na nju.
- Moji sinovi su se podelili. Javuz više liči na mene, bele je puti kao cela moja familija. Mustafa ima taman ten i Jaman je njegova kopija - sa osmehom kaže Emina.
- Jaman je prvi uspešni ljudski klon - našalio se Mustafa koji podržava suprugu u nameri da osvoji i tursko tržište i pruža joj svu svoju pomoć.
- Eminine pesme imaju snažnu emociju. Ljudi u Turskoj žele da je čuju kako peva na našem jeziku. Naš duet je odličan uvod za ono što sprema - kaže jedna od najvećih turskih pop zvezda i napominje da će on biti zadužen za odabir pesme sa kojom će Emina posle njihovog dueta nastupiti pred publikom i započeti karijeru u Turskoj.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti