Marko Živić: Provod u Londonu

Marko Živić: Provod u Londonu

Autor: | 18/05/2012

0

Glumac Marko Živić nedavno je bio u Londonu gde je igrao predstavu „Ne igraj na Engleze“. To je ujedno bilo i sto pedeseto izvođenje tog komada, a vesela družina je u Velikoj Britaniji ostala nedelju dana kod svojih domaćina Gordane Miler i Nataše Kocić, koje su se potrudile da im pokažu sve istorijske znamenitosti.
- Retko se u karijeri desi da se neka predstava godinama prodaje unapred po nekoliko meseci, kao što je slučaj sa komadom „Ne igraj na Engleze“. Reakcije u Londonu su bile fenomenalne, a mi igramo uvek sa istom energijom i žarom kao prvi put - počinje priču Živić.
- Zahvaljujući divnim domaćinima, osećao sam se kao da sam kod kuće. Osim osnovnih stvari koje vidi svaki turista, bili smo i u Pekamu, gde je snimana serija „Mućke“, a obišli smo i"Abby Road", diskografsku kuću"Bitlsa". Bilo mi je interesantno da gledam utakmicu „Čelzi-Barselona“ u pabu koji je bio prepun navijača britanskog tima, za razliku od mene koji podržavam Špance. Teško sam podneo kada su izgubili, pa sam se napio i na kraju shvatio da društvo u pabu i nije toliko loše - zaključuje Marko.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin