Bojana Vujadinović: Prvi trudnički dani

Bojana Vujadinović: Prvi trudnički dani

Autor: | 28/03/2012

0

Nekadašnja mis Srbije Bojana Vujadinović, koja se zbog ljubavi pre skoro godinu dana preselila u Podgoricu, kako bi živela sa partnerom Kristijanom Kolakovićem, u drugom je mesecu trudnoće. Lepa plavuša je zaposlena u timu portparola kompanije „McCann Erickson“, a pored toga radi i kao menadžer za odnose sa javnošću klinike „CMG“, gde joj je među prvim poznatim klijentima za presađivanje kose bio nekadašnji zet, glumac Branislav Lečić, koji iz braka sa njenom sestrom Ivanom ima dvoje dece.
Nekadašnja manekenka i televizijska voditeljka veoma je srećna što će za sedam meseci postati majka, a srećnu vest je poverila samo članovima porodice i najbližim prijateljima.
Na pitanje magazina „Hello!“ kako provodi prve dane trudnoće, Bojana je ljubazno odgovorila:
- Rano je da pričam na tu temu, tako da sada ne bih ništa komentarisala.  Poznato je da sve trudnice ne vole da pričaju o trudnoći pre završetka prvog tromesečja, jer tek posle testova urađenih u tom periodu sa sigurnošću se može znati da stanje nije rizično.
Bojanina trudnoća bila je iznenađenje za sve, posebno za njenu sestru Ivanu. Kristijanova i Bojanina porodica su presrećne što će par imati bebu i što će  emotivnu vezu krunisati brakom, na venčanju koje će upriličiti u maju.
Beogradska lepotica ne skriva zadovoljstvo što će se u oktobru ostvariti u najvažnijoj životnoj ulozi. Zgodna Bojana, koja živi u Podgorici, namerava da radi do sedmog meseca trudnoće. Kao menadžer za odnose sa javnošću klinike, što joj je jedan od dva posla koje obavlja, ona nije obavezna da odlazi na radno mesto i sve poslove završava od kuće. Kao član portparol tima kompanije „McCann Erickson“, atraktivna plavuša namerava da odlazi na posao do sedmog meseca trudnoće ako sve bude u redu. Inače, Bojana je „zaslužna“ što je njen nekadašnji zet, poznati glumac Branislav Lečić, presadio kosu u klinici u kojoj je ona zaposlena.
Bojani je trenutno teško i za sada ima jake mučnine, koje su karakteristične za prvo tromesečje trudnoće, te se ona nada da će sve tegobe prestati posle trećeg meseca. Nekadašnja studentkinja Pravnog fakulteta u Beogradu provela je, sa manjim prekidima, četiri godine u emotivnoj vezi sa Kolakovićem.
Iako su prošle godine imali kraći prekid romanse, Bojana je tada istakla da ipak ne mogu jedno bez drugog, te se zbog Kristijana prošlog leta preselila u Crnu Goru.
- Kristijan i ja smo imali burnu vezu sa prekidima, nekoliko puta smo do sada raskidali, ali shvatili smo da ipak ne možemo jedno bez drugog. S obzirom na to da sam zbog njega promenila državu u kojoj živim, dokazala sam da sam vrlo vezana za njega- rekla je Bojana odmah posle preseljenja u Crnu Goru.
Nekadašnja televizijska voditeljka uživa u danima blaženog stanja uz budućeg supruga Kristijana, i oboje se raduju venčanju koje će upriličiti u maju uz porodicu i prijatelje, na ceremoniji u Beogradu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti