Udala se Bojana Vujadinović

Udala se Bojana Vujadinović

Autor: | 21/05/2012

0

Bivša mis Srbije i nekadašnja voditeljka Bojana Vujadinović udala se za srpskog diplomatu Kristijana Kolakovića posle troipogodišnje veze. Atraktivna Beograđanka i šarmantni ekonomski stručnjak venčali su se prošlog vikenda u beogradskoj crkvi Sveti Arhangel Gavrilo i potom upriličili glamurozno svadbeno veselje u Vili “Jelena”, uz svirku “Hua hua” benda.
Bivša Lečićeva svastika, koja je, inače, u četvrtom mesecu trudnoće, zbog Kristijana se prošlog leta preselila u Podgoricu, gde on radi u ambasadi Srbije, a izvor Pressa otkriva da su izuzetno zaljubljeni i srećni i posebno ponosni što će za nekoliko meseci postati roditelji.
- Bojana i Kristijan su nekoliko puta raskidali, ali su se uvek mirili ne mogavši da izdrže jedno bez drugog. Posle poslednjeg pomirenja, u leto prošle godine, Bojana se preselila kod njega u Podgoricu i od tada su počeli da pripremaju venčanje. Saznanje da je Bojana trudna veoma ih je obradovalo, kao i njihove najbliže. Zbog Kristijanovih obaveza i u iščekivanju sunčanih dana venčali su se tek u prošlu nedelju
- otkrio je izvor blizak mladencima.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin