Bojana Vujadinović: Zbog ljubavi spremna na sve

Bojana Vujadinović: Zbog ljubavi spremna na sve

Autor: | 13/08/2011

0

Nekadašnja mis Srbije Bojana Vujadinović, koja se odlično snašla kao voditeljka emisije „Spremi sarmu da te ceo svet razume“, na televiziji „Avala“, pomirila se sa Kristijanom Kolakovićem, emotivnim partnerom sa kojim je bila skoro tri godine u vezi. Za magazin „Hello!“ pre nekoliko meseci je potvrdila da se rastala od Kolakovića, koji je iz Beograda, ali je istakla da nije isključeno da se pomire.
Lepotica, koja je nekada vodila emisiju „Sportisimo“ na televiziji „Pink“, iako je više puta raskidala sa Kristijanom, svojim potupkom je dokazala da je njihova ljubav jača nego ikad. Naime, budući da je atraktivni mladić diplomata, a pre godinu dana i dva meseca dobio je premeštenje u srpsku ambasadu u Podgorici, ona se zbog njega preselila u crnogorski grad.
- Istina je, pomirila sam se sa Kristijanom, i zbog njega sam se pre mesec dana preselila u prestonicu Crne Gore. On je ekonomski diplomata Ambasade Srbije u Podgorici i njegov mandat će trajati četiri godine, koje planiram da provedem sa njim. Sve stvari sam već prenela u Podgoricu, kao i svoj automobil. Stan nisam morala da tražim jer sam se doselila kod njega, sada živimo zajedno - za magazin „Hello!“ zadovoljno kaže plavuša nežnog izgleda koja je pre Kristijana bila u petogodišnjoj vezi sa portparolom Fudbalskog kluba „Partizan“ Markom Vjetrovićem.

Beograđanka, koja je studirala prava, kaže da je sa Kristijanom trenutno na moru i da uživaju u zajedničkim romantičnim trenucima.
- Trenutno smo u Budvi na letovanju. Kristijan je dobio petnaest dana odmora i dane provodimo na suncu, plivamo, sunčamo se i uživamo relaksirajući se na plaži.
Bojana, čija je starija sestra Ivana bivša supruga Branislava Lečića i sa poznatim glumcem ima dvoje dece, kaže da će uskoro, čim se završi sezona godišnjih odmora, naći posao u Podgorici.
- Već sam dobila nekoliko zanimljivih ponuda. Budući da sam radila kao televizijsko lice, postoji velika mogućnost da nastavim sa voditeljskim poslom. Zanima me menadžment, kao i posao portparola, pa nije isključeno da ću naći posao u toj oblasti - kaže jedna od najpoznatijih srpskih manekenki, koja je na poslednjoj reviji Marijane Mateus, održanoj u hotelu „Moskva“, dobila najveći aplauz publike.
Posle raskida sa Kristijanom, Bojana nije našla drugog partera.
- Kristijan i ja smo imali burnu vezu sa prekidima, nekoliko puta smo do sada raskidali, ali shvatili smo da ipak ne možemo jedno bez drugog. S obzirom na to da sam zbog njega promenila državu, dokazala sam da sam jako vezana za njega. Mnogo će mi nedostajati porodica, kao i prijatelji, i svaki slobodan trenutak ću iskoristiti da posetim najbliže u Beogradu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još