Bojana Vujadinović    otkriva da se posle dve i po godine romanse razišla sa Kristijanom i da uživa u samoći

Bojana Vujadinović otkriva da se posle dve i po godine romanse razišla sa Kristijanom i da uživa u samoći

Autor: | 01/04/2011

0

Bojana Vujadinović, voditeljka emisije „Spremi sarmu da te ceo svet razume“, koja se prikazuje na televiziji „Avala“, odlično se snašla u ovom dokumentarno-igranom televizijskom formatu.

Bivša misica koja je nekada vodila emisiju „Sportisimo“, na televiziji „Pink“, oseća se zadovoljno, iako nije više u vezi sa Kristijanom Kolakovićem, sa kojim je provela dve i po godine u emotivnoj vezi.

- Sada sam sama i prvi put u životu mi izuzetno odgovara samoća. Uvek sam imala duge veze i veoma mi prija što sam sada posvećena sebi, snimam nove emisije i treniram - kaže za magazin „Hello!“ nekadašnja devojka portparola Fudbalskog kluba „Partizan“ Marka Vjetrovića, sa kojim se zabavljala skoro tri godine pre nego što je otpočela vezu sa Kristijanom.

Bojanina velika podrška u svemu je starija sestra Ivana, bivša supruga glumca Branislava Lečića, sa kojom rado provodi vreme, kao i sa njenom decom. Trenutno je posvećena poslu i tvrdi da joj odgovara rad u emisiji o kuvanju, ali da u realnosti nije sklona spremanju hrane.

- Nažalost, nisam vična kuvarica. Iako imam trideset godina, znam da napravim svega nekoliko jela. Nisam vešta u pripremanju hrane, čak ni u seckanju namirnica, što se moglo videti u mojih emisijama, ali popraviću se. Već imam mnogo recepata, pa ću se potruditi da malo poradim na veštini pripremanja ukusnih jela - kaže Bojana koja je na reviji Marijane Mateus dobila gromoglasni aplauz.

- Marijanu poznajem nekoliko godina i zato sam se odazvala njenom pozivu. Inače, prestala sam da radim revije i ne nameravam više da se time bavim, to prepuštam mlađim koleginicama. Reklame još snimam, i to ću raditi dok god budem mogla - kaže atraktivna plavuša koja je studirala prava.

- Napravila sam sedmogodišnju pauzu u studijama. Prošle godine sam se vratila učenju i završila sam „Višu pravnu školu u okviru fakulteta. Nameravam da nastavim sa studijama kako bih postala diplomirani pravnik - kaže tridesetogodišnjakinja koja je pre poziva za emisiju „Spremi sarmu da te ceo svet razume“ mislila da se više neće baviti televizijskim poslom. Bojana kaže da nije našla novog dečka od kada je prekinula vezu sa Kristijanom.

- Nikog nisam našla, iako sam već neko vreme bez dečka. Baš mi prija sloboda, ne razmišljam o tome kada ću pronaći ljubav. Kristijan i ja smo proveli zajedno dve i po godine sa nekoliko dužih raskida. Česti prekidi obeležili su našu vezu. Poslednje dve, tri godine slabije sam izlazila u provod, ne zato što sam bila u vezi već sam osećala da sam „prerasla“ tu fazu. Izlasci me nisu interesovali kao ranije. Sada sam počela da idem u noćni provod jednom nedeljno i prija mi da se sa sestrama opustim u nekoj diskoteci - kaže jedna od najpoželjnijih neudatih Beograđanki koja, iako je imala više udvarača, što ne čudi budući da je veoma privlačna, nema novu ljubav na pomolu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti