Ivana Jordan: Spremna za novo životno poglavlje

Ivana Jordan: Spremna za novo životno poglavlje

Autor: | 15/08/2012

0

Pop pevačica Ivana Jordan s nestrpljenjem očekuje septembar kada će na svet doneti svoje prvo dete. Otkako je saznala da je u drugom stanju umetnica svetle puti sve je podredila dolasku novog člana porodice. Neizmernu sreću deli sa suprugom Dušanom Antonijevićem koji je u svakom trenutku spreman da pomogne svojoj izabranici, ali pevačica priznaje da joj ne povlađuje baš u svemu. To joj se i dopada jer bi u suprotnom jela kilogram sladoleda u toku dana. Vest da će postati majka Ivani je izmamila osmeh koji već osam meseci ne nestaje sa njenog lica. Pevačica zrači pozitivinom energijom, iz njenih očiju blista novi sjaj koji nije imala do trenutka kada joj je saopštena vest zbog koje će joj se promeniti život. Tridesetpetogodišnja plavuša, koja je prošle godine proslavila deceniju estradnog rada, u potpunosti je spremna za novo poglavlje života, a volela bi da zajedno sa suprugom prvi put uzme sina u naručje. Ipak, odluku da li će Dušan biti prisutan u porođajnoj sali prepustiće njemu i nećeinsistirati na svojim željama.
Pevačica nežnih crta lica odlično podnosi drugo stanje. Visoke temperature joj ne smetaju, bolje se oseća dok je napolju nego u klimatizovanom stanu. Zbog toga svaku priliku koristi da bude izvan kuće, a kao veliki ljubitelj reka često je na Dorćolu gde šeta pored Dunava. Šetalište pored bazena „Gale Muškatirović“ i teniskih terena „Novak“ jedno je od omiljenih mesta gde pevačica voli da se relaksira. Iako je kao direktor sektora jedne od najuspešnijih svetskih kompanija prebukiran obavezama, Dušan se trudi da u svakom trenutku bude uz suprugu, pa je on njen najčešći pratilac u šetnjama.
- Dušan se obradovao saznanju da će postati otac. Uvek je bio pažljiv prema meni, a sada je još pažljiviji i brižniji. Kada nije tu, mnogo mi nedostaje. Nisam zahtevna trudnica i trudim se da ga ne opterećujem bez razloga. Lako žena navikne na atmosferu da joj se sve ugađa i zaboravi da je muškarac u tom periodu osetljiv i dirnut i da je i njemu potrebna posebna pažnja. Ja to stalno imam na pameti - rekla je Ivana za magazin „Hello!“ pre nekoliko meseci kada je otkrila da će postati majka.
Dušan često suprugu mazi po stomaku što Ivani izuzetno prija. Kao i svaka buduća majka želi da sa sinom i pre njegovog rođenja stvori blizak odnos, pa mu često priča i pevuši jer je svesna da je beba čuje, iako je u stomaku.
- Bebi svakodnevno pevušim i puštam joj muziku. Pošto sam u toku trudnoće snimala album, moj sin se već naslušao pevanja. Beba od pre nekoliko meseci može da čuje i prima zvuke i impulse iz spoljašnjeg sveta na koje se navikava. Mocart, Bah, Betoven, u suštini sva muzika koja nije preglasna, a ima određenu strukturu i melodiju, pozitivno deluje na bebu. Takođe i ton glasa dok nosimo bebu deluje na nju pa često kada viknem, opomenem sebe - kaže Ivana, koja za sina ima nekoliko imena u opticaju, ali još nije donela konačnu odluku.
- Spremna sam za sve obaveze koje mi predstoje. Zamišljam kako će izgledati dan kada se beba rodi, za mene je to predivan osećaj ispunjen velikom odgovornošću. Ne želim da se previše time opterećujem, neka sve ide svojim tokom - kaže pevačica.
Pošto zbog poodmakle trudnoće ne sme da ide na daleka putovanja, Ivana će iskoristiti nekoliko dana da se „skloni“ u neko od mesta okruženih predivnom prirodom. Kratkotrajni boravak van Beograda će joj prijati, jer od septembra svakodnevno će čekati trenutak kada će ugledati svoje prvo dete.
- Prema sebi se ophodim drugačije, a život dobija novo lice koje mi se iz dana u dan sve više otkriva - kaže Ivana.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Vladimir Lukić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti