Danijela Vranić: Pogled u budućnost

Danijela Vranić: Pogled u budućnost

Autor: | 11/12/2012

0

Posle medijske pauze pevačica Danijela Vranić izenada se u javnost vratila predstavljajući novi album „Poželi me u ponoć“, što je Valjevki, koja iza sebe ima veoma težak period, to drugi album po redu. Prošle godine javnost je bila intrigirana ekscesom koji je estradna zvezda imala sa policijom, a potom je njeno narušeno zdravstveno stanje bilo predmet interesovanja medija. Problem sa štitastom žlezdom prerastao je u hormonalni disbalans, a njen metabolizam se usporio.
Uprkos svim nedaćama koje su je pratile, sve je uspešno prebrodila i okupila izvrsnu ekipu saradnika, njenih prijatelja, i završila album, koji je rađen tri godine, za koji smatra da je došao u pravom trenutku.
- Saradnici su mi bili velika podrška. Osim što sa njima radim, oni su mi i prijatelji. Tekstopisac Jelena Trifunović, producent Saša Dinić i dizajner Stanislav Zakić, koji je imao veliki uticaj na mene i na albumu. Oni su vrlo važni faktori što je album takav kakav jeste. Tekstovi pesama pisani su po onome što mi se dešavalo, album je biografski. Ljudi će me upoznati kroz tekstove - za magazin „Hello!“ kaže Danijela, čija su velika podrška u životu roditelji i sestra.
- Kod članova porodice koji žive u Valjevu odlazim često. Oni su mi bili najveći oslonac u periodu koji je iza mene. Od trenutka kada se desio saobraćajni incident, kada sam uhapšena, sve do oboljenja štitaste žlezde, oni su me podržavali. Mnogo sam vezana za moju sestru Violetu, uz nju i ostale članove porodice prebrodila sam sve što mi se desilo, zapravo, pobedila sam sebe. Emotivna sam, ali sam podjednako hrabra. Nisam dozvolila da me loše stvari slome. U najtežem životnom periodu odlučila sam da izdam album - iskrena je pevačica.
Loš period koji ju je pratio sada je iza nje i što je najvažnije zdravstveno stanje joj je mnogo bolje. Ponesena optimizmom, Danijela naglašava da čoveka definiše to kako se podigne posle poraza, a ne kako je pao.
- Ružne stvari ostavljam iza sebe. Moj život je pod lupom javnosti, ali ne volim kada neko sudi o mojim delima. Zbog saobraćajnog prekršaja bila sam na sudu i dobila sam kaznu. Što se zdravstvenog stanja tiče, poznato je da je hronični zamor pokrenuo poremećaj rada štitaste žlezde, zbog čega je nastupio disbalans hormona i voda je počela da se skuplja u mom organizmu. Iako sam javna ličnost i svesna sam da sam pod lupom javnosti, sve što se govorilo i pisalo o meni pogodilo me je. Ali, nisam posustala, i pored stanja u kome je moj organizam, i zabrane doktora da se bavim fizičkom aktivnošću, bavim se plivanjem i vežbam. Zdravstveni problemi su me naučili da osluškujem organizam. Osetila sam da sam u stanju da vežbam i pored otoka zglobova. U stanu imam malu teretanu i trčim na traci. I pored svega, mogu da zaljučim da ako je sve ovo trebalo da se desi, dogodilo se u pravom trenutku - otvoreno priča Danijela koja u javnosti isključivo nosi unikatne kreacije dizajnerke Branke Roklicer. Pevačica se oseća bolje i planira da istetovira simbol uzdignuća, pticu feniks.
- Polako se „izvlačim“ iz stanja sa poremećenim radom hormona. Osećam se bolje, ali se iz dana u dan borim sa oticanjem. Ipak, karijeru sam zasnivala na pevanju više nego na fizičkom izgledu, pa ne očajavam. Simbol mog novog albuma je ptica feniks, pa je jasno zbog čega razmišljam o ideji da baš nju istetoviram. Da bih imala budućnost, živim u sadašnjosti, ne obazirući se na prošlost - zadovoljno završava Danijela, koja priznaje da je zbog pretrpljenog stresa pomalo dekoncentrisana.

Piše:Nadežda Jokić

Foto: Stanislav Zakić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin