Ivana Peters preživela je pravu dramu kada je njena kćerka Sara povredila nepce

Ivana Peters preživela je pravu dramu kada je njena kćerka Sara povredila nepce

Autor: | 19/03/2011

0

http://www.blic.rs/data/images/2011-02-21/118714_2601zabivana-03-foto-z-ilic_f.jpg?ver=1298328170

Dok se priprema za povratnički koncert grupe „Tap 011“, koji će biti održan 1. aprila u „Beogradskoj areni“, pevačica Ivana Peters nedavno je doživela pravu malu porodičnu dramu pošto je njena kćerka Sara nedavno imala nezgodu povredivši gornje nepce. Naime, četvorogodišnja devojčica je tokom obroka kašikom rasekla gornje nepce zbog čega su njeni roditelji bili veoma uznemireni.
Na sreću, zahvaljujući blagovremenoj reakciji lekara sada se uspešno oporavlja, a narednih dana moraće strogo da vodi računa o ishrani kako bi oporavak prošao bez ikakvih problema.
- Istina je da se Sara povredila, ali srećom sada je sve bolje. Nažalost, posekotina nimalo nije bila naivna tako da je morala da ide na ušivanje. Međutim, ona je već velika devojka i sve je hrabro podnela. Sada se oseća dobro i zajedno se polako spremamo za predstojeći koncert grupe „Tap 011“ - kaže ponosna majka koja tvrdi da je obaveze koje podrazumevaju pripremu jednog velikog koncerta ne sprečavaju da se na pravi način posveti svojoj mezimici.
- Sara je već velika devojčica, tako da nije neophodno da po čitav dan budem s njom. S druge strane, mi smo se dobro organizovali i ne vežbamo po čitav dan, nego samo popodne. Uostalom, većina žena sa malom decom takođe radi i imaju dovoljno vremena da se posvete svojim mališanima.
I pored toga što njena kćerka ima četiri i po godine, uspešna muzičarka planira da je dovede na predstojeći prvoaprilski koncert, i to neće biti prvi put da je vodi na svoje nastupe.
- Kada sam krajem 2009. godine imala koncert sa grupom „Negativ“ u „Hali sportova“, vodila sam i Saru, ali pošto je tada bila manja, uspela je da izdrži samo pola nastupa. Sada je porasla, pa planiram da i ona sa nama bude u „Areni“ i sigurna sam da će joj se dopasti nastup i da će uspeti da izdrži do kraja. Inače, ona ima veoma specifičan muzički ukus, voli stranu muziku i nije baš mnogo reagovala kada sam joj pustila pesme koje sam nekada pevala sa „Tap 011“ da ih čuje - iskrena je Ivana. Inače, njena Sara se izuzetno lepo slaže sa Lenom, kćerkom njene koleginice Goce Tržan.
- Iako se nisu mnogo puta u životu videle, Lena i Sara su već prilikom prvog susreta postale prave drugarice. Naime, kada sam prvi put videla Gocinu kćerku, ona me je nekoliko puta pitala da li zaista i ja imam kćerku njenih godina i imala je želju da je upozna. Već kada su se prvi put srele one su se bukvalno nekoliko minuta posle upoznavanja zagrlile i sele da gledaju televiziju zajedno. Izgledale su kao sestre - kaže atraktivna pevačica.
- Obe su veoma voljene i mažene devojčice tako da je potpuno normalno što su tako nežne jedna prema drugoj i što se lepo slažu - zaključuje ponosna majka.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin