Ana Bekuta: Slavlje za sto pedeset zvanica

Ana Bekuta: Slavlje za sto pedeset zvanica

Autor: | 24/09/2012

0

Popularna pevačica Ana Bekuta nedavno je proslavom za veliki broj zvanica obeležila pedeset treći rođendan. U poznatom restoranu “Radmilovac”, slavljenica je u društvu svog partnera Milutina Mrkonjića, ljubazno, sa velikim osmehom na licu, dočekivala zvanice. Osim članova porodice, lepoj zvezdi na proslavu rođendana došle su kolege, prijatelji i saradnici.
Svi gosti su obradovali Anu poklonima i impozantnim buketima cveća, a ona se tokom večeri, kao dobra domaćica, potrudila da svakom gostu posveti vreme. Među zvanicama najviše pažnje privlačili su članovi pevačicine porodice, ali i brojne estradne zvezde. Uz slavljenicu su bili njena majka Milica, sin Igor, snaha Jelena, kao i unuci Sonja i Branko, kojima je Ana posebno posvetila vreme tokom slavlja. Prisutne su bile mnoge njene kolege, folk zvezde, a bilo je i političara. Osim premijera Ivice Dačića, prisutni su bili i ministarka zdravlja Slavica Đukić-Dejanović, Branko Ružić i još nekoliko istaknutih predstavnika političke scene Srbije. Od poznatih ličnosti, mnogo sreće Ani su poželeli i: Željko Mitrović i njegova supruga Milica, rektor univerziteta “Megatrend” Mića Jovanović sa verenicom Milicom Đorđević, biznismen Žarko Zečević, Saša Popović i Suzana Jovanović, Predrag Živković Tozovac, Aco Pejović, Mira Škorić, Lea Kiš-Jokić sa suprugom Momčilom, Merima Njegomir, Saša Jakšić Žika i njegova supruga Dajana, Dragan Kojić Keba i drugi.
Kada su se svi pozvani gosti udobno smestili, ljubazno osoblje restorana zvanicama je serviralo ukusnu večeru. Posle toga pevačica se obratila prisutnima, poželela im da se lepo provedu i otpevala hit „Ja nisam rođena da živim sama“. Goste je zabavljao bend, ali je tokom slavlja većina Aninih kolega želela da svojom pesmom uveliča tu posebnu noć.
- Posle mene pevali su moji prijatelji, moje drage kolege. Pesmom su nas razveselili Keba, Merima Njegomir, Tozovac i drugi. Moja kuma Mira Škorić sa Ivicom Dačićem otpevala je pesmu „Kad zamirišu jorgovani“ - za magazin „Hello“ kaže pevačica, kojoj je premijer Srbije, poznat po dobrom glasu, otpevao još nekoliko pesama. Estradna zvezda nije krila sreću što je slavlje upriličeno za veliki broj gostiju, njenih dragih prijatelja.
- Veoma sam srećna što su se svi gosti proveli divno i što je atmosfera bila dobra. Dobila sam prelepe bukete cveća, ali pokloni mi nisu bitni koliko činjenica da sam ovoj dan provela sa dragim i bliskim ljudima. Mnogo mi je značilo što su sa mnom bili članovi moje porodice, svi bliski prijatelji i saradnici, i što sam sa njima mogla da podelim radost - raspoloženo kaže Ana koja nije krila da joj je u organizaciji slavlja mnogo pomogao Milutin Mrkonjić.
Vrhunac rođendana bio je trenutak kada je uneta slavljenička torta impresivne veličine. Lepa Brena pomogla je slavljenici da iseče prvo parče lepo dekorisane torte, dok je za to vreme Tozovac pevao Ani rođendansku pesmu. Da joj je zdravlje sve bolje Lepa Brena je pokazala svojim odličnim raspoloženjem koje je „pretočila“ u pesmu. Posle Brene, mikrofon je ponovo uzela slavljenica, te je zajedno sa vlasnicom „Grand produkcije“ otpevala neke od najlepših ruskih pesama.
Svi gosti besprekorno organizovanog veselja povodom Aninog rođendana zadovoljno su napustili restoran. Na spektakularnom rođendanu koji će se dugo još prepričavati, svi su se proveli odlično i kući otišli punog srca.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti