Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Romantično letovanje u Turskoj

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Romantično letovanje u Turskoj

Autor: | 05/09/2012

0

Poznati supružnici, top-model Danijela Dimitrovska-Amidžić i voditelj Ognjen Amidžić nedavno su se vratili sa letovanja u Turskoj gde su boravili u mondenskom odmaralištu Kemer. Bračni par je izabrao prestižni hotel „Amare Dolce Vita“, u kome je sve podređeno uživanju turista, a desetodnevni odmor im je bio preko potreban jer ih na jesen očekuju mnogobrojne poslovne obaveze. Dok se Danijela priprema za finale izbora za „Ellite Model Look“ koji 15. septembra organizuje njena modna agencija „Models Inc.“, Ognjen završava pripreme za novu sezonu autorske emisije „Ami G Show“ u kojoj će ugostiti i svetsku zvezdu Dženifer Lopez.
- Moja želja je bila da idemo u Tursku jer luksuzni hotelski kompleksi u toj zemlji pružaju mogućnosti za pravo uživanje. Ne volim aktivna letovanja kada se obilaze različita mesta i stalno menjaju plaže, više volim da se pasivno odmaram - počinje priču Danijela.
- Početkom leta najpre smo bili u Beleku, a sada smo se po preporuci prijatelja odlučili za Kemer. Mnogo mi se dopalo to mesto jer je more u tom delu Turske najlepše. Vreme smo uglavnom provodili na plaži ili na bazenima u okviru hotela, a jedan dan smo bili na krstarenju i obišli okolinu Kemera.
Odmah po povratku sa mora atraktivna manekenka posvetila se svom poslu u agenciji „Models Inc.“ čiji je suvlasnik, a uskoro planira da prvi put posle udaje za popularnog voditelja televizije „Pink“ otputuje u Njujork gde poslednjih godina ima veoma uspešnu karijeru.
- Sada je sva moja energija usmerena ka organizaciji finala „Ellitte Model Looka“, ali već krajem septembra odlazim u Njujork, gde ću provesti nešto duži period. Iako sam već nekoliko meseci u Srbiji, gde sam zasnovala porodicu, ne planiram da se odreknem svog posla. Mnogo mi nedostaju fotografisanja i tek sada shvatam koliko to volim i ne mogu da dočekam trenutak da ponovo odem u Ameriku, gde imam stalne klijente koji me redovno bukiraju za svoje kampanje - iskrena je Danijela koja će zbog posla duži period biti razdvojena od supruga.
- Ognjen i ja smo tokom zabavljanja često bili razdvojeni, ali se posle venčanja nismo razdvajali, tako da će nam ovo biti prvi put. Nikada nam nije bio cilj da remetimo poslove jedno drugome, pa ne znam da li će on imati priliku da me poseti dok budem bila u Njujorku jer ima mnogo obaveza oko emisije. Propuštene trenutke nadoknadićemo na medenom mesecu koji planiramo da upriličimo tokom zime. Otputovaćemo na neku egzotičnu destinaciju koju još nismo odabrali.
Dvadesetpetogodišnja brineta nedavno je imala obaveze vezane za renoviranje stana u kome živi sa suprugom, a poznati par planira i kupovinu novog jer nameravaju da prošire porodicu.
- U stanu nismo imali velike radove, malo smo ga renovirali i pripremali se za zimski period. Međutim, i to je bilo dovoljno da u kući nastane haos. Sada je naš životni prostor sređen, a za enterijer sam se sama pobrinula. Uživam da uređujem svoj dom, a prijatelji koji dolaze kod nas kažu da sam dobra u tom poslu i da se osećaju prijatno u našem stanu - objašnjava Danijela.
- Naš trenutni životni prostor je prilagođen meni i Ognjenu, ali pošto želimo da proširimo porodicu razmišljamo o promeni stana jer će nam biti potreban veći prostor kada budemo imali dete. Nas dvoje ne spadamo u parove koji smatraju da bi trebalo isplanirati pravo vreme za roditeljstvo, već mislimo da je najbolji trenutak onaj u kome se to desi. Normalni smo ljudi i želimo da uskoro postanemo roditelji - zaključuje gospođa Dimitrovska-Amidžić.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti