Nikolina Pišek: Krhka dama čvrstog stava

Nikolina Pišek: Krhka dama čvrstog stava

Autor: | 04/08/2012

0

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek jedna je od najseksepilnijih dama sa naših prostora. Ova harizmatična brineta dugo je u svojoj zemlji omiljeno lice sa malih ekrana, a publiku u Srbiji osvojila je dok je vodila rijaliti-šou „Operacija trijumf“. Posle duže pauze, ponovo radi u Beogradu, ovog puta reč je o emisiji „Sami u tami“, koja od jeseni počinje da se emituje na "Prvoj" televiziji. I dok se poslednjih nedelja mnogo pisalo o ljubavnom životu ove televizijske zvezde, ona za „Hello!“ otkriva prirodu svog odnosa sa biznismenom Matijom Ćorkovićem i bivšim fudbalerom Nišom Saveljićem, ali i koliko joj kćerka nedostaje dok boravi u našoj prestonici.

Kakva će biti emisija koju ćete na jesen voditi na "Prvoj" televiziji?
- Reč je o formatu pod nazivom „Sami u tami“ koji do sada nije viđen na našim prostorima, ali postoji u Velikoj Britaniji, Americi i Australiji, gde je jako dobro prihvaćen. To je eksperiment u kome se utvrđuje koliko čulo vida zapravo utiče na naš izbor partnera i šta se dogodi kad nekoga upoznaš kao osobu, a zanemariš njegov fizički izgled. Učesnici provode vreme u mraku i tek kada se upoznaju, imaju priliku da vide kako ko izgleda. Cilj je da se utvrdi šta se događa ukoliko nam se neko dopadne po svim parametrima, a onda ga vidimo i razočaramo se. Da li je izgled toliko bitan da će istog trenutka prestati da nam se sviđa i s druge strane, da li će nam neko o kome ne steknemo visoko mišljenje kao o osobi zbog fizičkih karakteristika biti zanimljiv kao partner.

Koji je vaš voditeljski zadatak u toj emisiji i zbog čega vam je taj format interesantan?

- Moj zadatak je da vodim kandidate kroz niz sutuacija u kojima će se naći kako bi se što bolje upoznali. Nekada ću ih navoditi na pravi, a ponekad i na pogrešan trag. Prihvatila sam da radim emisiju jer smatram da iz nje može dosta da se nauči o ljudskoj psihologiji i o tome koliko smo svi zapravo površni. Ja prva priznajem da jesam. Među potencijalne partnere uglavnom svrstavamo ljude na osnovu fizičkog izgleda, a ovde je situacija obrnuta, pa se kandidati prvo upoznaju, pa tek onda imaju priliku da se vide.

Jeste li se interesovali kako su vaše kolege u inostranstvu radile taj posao?
- Jesam. U Americi i Australiji tu emisiju vode muškarci, dok je u Britaniji radi moja koleginica Sara Hardling, koja je beskrajno šarmantna i lepa, i koju sam gledala sa najvećim uživanjem.
 Koliko će vaš posao u Srbiji uticati na angažman na "Novoj televiziji" u Hrvatskoj?
- Nimalo neće uticati i pristala sam na saradnju sa "Prvom" televizijom upravo zbog toga. Već snimamo emisije, ali kandidati mogu da nastave da se prijavljuju.

Intervju: Ivana Nikolić

Foto: Miša Obradović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još