Svadbena zvona sve glasnija: Jovana Janković i Željko Joksimović mada je venčanje najavljeno za jesen par je već počeo sa pripremama

Svadbena zvona sve glasnija: Jovana Janković i Željko Joksimović mada je venčanje najavljeno za jesen par je već počeo sa pripremama

Autor: | 18/03/2011

0

Pošto je nedavno jedan od najpopularnijih pop pevača naše javne scene Željko Joksimović na tradicionalan način zaprosio svoju devojku, voditeljku Jovanu Janković, njih dvoje polako i opušteno započeli su pripreme za najlepši dan u njihovom životu. Budući da ih od svečanog čina venčanja deli sedam meseci, zaljubljene verenike trenutno muče slatki problemi vezani za izbor svadbenog restorana, odela, venčanice i prateće opreme. Zaljubljeni par će za organizaciju svoje svadbe verovatno angažovati profesionalnu agenciju, ali će, s obzirom na to da su veliki perfekcionisti, do tančina kontrolisati pripreme venčanja.

Mada su medijima brzo priznali da su se verili, ni popularni pevač ni zgodna voditeljka nisu želeli da pričaju o detaljima svog venčanja. Jovana je izjavila da je kao mala devojčica maštala o velikom venčanju, ali da joj je sada od svega najbitnije da pored sebe ima čoveka koji je razume i voli.

- Svaka devojčica, uključujući i mene, mašta o tome da jednog dana ima veliku svadbu, na kojoj će obući predivnu belu haljinu i da će sa svojim „princem“ živeti srećno do kraja života. Ali s vremenom shvatite da je najvažnije da između dvoje ljudi postoji suština, koja može biti prava i bez tog potpisanog papira. Meni je jedino to važno i samo o tome razmišljam - rekla je Jovana, koja je samo nekoliko dana kasnije u svojoj emisiji u „Jutarnjem programu“ televizije „Pink“ potvrdila da će Željkova i njena svadba biti upriličena na jesen.

Izbor kumova popularnog estradnog para je ono o čemu trenutno razmišlja srpska estrada. Jovana je u nekoliko navrata pominjala da bi zbog bliske saradnje sa kolegom Srđanom Predojevićem volela da njihovo prijateljstvo ojača kumovskom vezom. S druge strane, Mia Zečević, bivša devojka Miodraga Kostića, jedna je od najboljih drugarica zanosne voditeljke „Jutarnjeg programa“ televizije „Pink“, pa se veruje da bi i ona mogla da bude svedok na venčanju. Budući da je glumac iz Valjeva Nenad Jezdić, inače veliki prijatelj Željka Joksimovića, sa poznatim pevačem već povezan kumovskim vezama, svedok na venčanju mogao bi da bude menadžer Bane Obradović. Željka i Baneta vezuje dugogodišnja uspešna saradnja, koja je s vremenom prerasla u blisko prijateljstvo.

- Željko i ja na tu temu uopšte nismo razgovarali - ljubazno je odgovorio za magazin „Hello!“ poznati menadžer Bane Obradović.

Budući da su Jovana i Željko javne ličnosti koje se trude da svoju privatnost drže dalje od očiju javnosti, ko će im biti svedoci na venčanju još nisu javno komentarisali.

Svakako, pored bliskih prijatelja, Jovaninoj i Željkovoj veridbi, a potom i najavljenoj svadbi naročito su se obradovali njihovi roditelji, koji su se za dve i po godine njihovog zabavljanja veoma zbližili sa emotivnim partnerima svoje dece. Zbog toga, poštujući njihove, ali i svoje želje, Željko je Jovanu zaprosio na tradicionalan način, kada je sa svojim roditeljima otišao u porodični dom svoje voljene. Posle tog čina, zadovoljni verenici nazdravili su sa najmilijima.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin