Seka i Saša Đorđević: Narušena bračna idila

Seka i Saša Đorđević: Narušena bračna idila

Autor: | 04/04/2011

0

Proslavljeni košarkaš Aleksandar - Saša Đorđević i njegova supruga Aleksandra poslednjih dana proživljavaju najteže trenutke svog bračnog života. Otkako se u javnosti pojavila vest koju su plasirali pojedini mediji da je Jovana Janković, navodno, upravo zbog nekadašnjeg reprezentativca okončala veridbu sa Željkom Joksimovićem, za bračni par Đorđević više ništa nije isto. Prema pisanju dnevnih novina jedan od omiljenih srpskih sportista je razlog da njegova supruga poseti advokata sa željom da se razvede, ali tu informaciju porodica Đorđević nije potvrdila. U prilog svojim tvrdnjama mediji su naveli i Jovanin nedavni boravak u Milanu, gradu gde Saša već godinama živi sa svojom porodicom. Iako je ova vest mnoge koji ih poznaju, ali i one koji u Saši Đorđeviću gledaju svog idola, iznenadila i ostavila u neverici, postoje i nagađanja da u njihovom odnosu već nekoliko meseci nije sve idealno. Šta je prava istina, da li je njihovom zajedničkom životu zaista došao kraj ili će sve priče ipak ostati u domenu nečije mašte pokazaće vreme, jer Saša se nije oglašavao u vezi sa krahom svog braka. I dok o svom odnosu sa suprugom ćuti, samo dan pošto je na svim naslovnim stranama srpske štampe njegovo ime dovedeno u vezu sa poznatom voditeljkom, sportista se obratio javnosti saopštenjem u kojem tvrdi da su sve priče o njihovoj navodnoj višemesečnoj tajnoj romansi neistina.
- Moram priznati da zvuči interesantno i krajnje privlačno za maštu autora tekstova, a verovatno i dela njihove čitalačke publike. Ali, na njihovu žalost, te priče potpuno su netačne i lažne. Benigne fotografije i bombastični naslovi ne zaslužuju nikakav komentar osim jednog konkretnog: čista izmišljotina. Ne znam zašto, kome to treba i šta znači, ali sam siguran da je svima koji su pomenuti u priči napravljena velika šteta i unet nepotreban nemir u život. Što se mene tiče, sa pričom na ovu temu sam završio, ali se to ne bi moglo reći i za mog advokata - napisao je Saša Đorđević.
Za razliku od njega, Aleksandra se dugo nije oglašavala. Tek posle višednevnim napisa o navodnoj propasti njene bračne zajednice oglasila se u dnevnom listu „Kurir“.
- Najbolje bi bilo da svako gleda svoja posla. Želim da me svi ostave na miru, a što se tiče priča, na njih ne obraćam pažnju.
Aleksandra je neko vreme boravila u Beogradu, a uskoro će se vratiti u Milano. Posvećena je kćerkama, dvanaestogodišnjoj Tari i osmogodišnjoj Tesi, koje na sve načine pokušava da zaštiti od novinskih napisa.
Saša i Aleksandra Đorđević upoznali su se još kad su bili tinejdžeri. Najzaslužniji za njihovo poznanstvo bio je Nebojša Ilić, Sašin kolega, a Aleksandrin školski drug, koji im je i kumovao na venčanju. Nekoliko dana posle prvog susreta započeli su vezu. Dan kada su se upoznali Saša nikada neće zaboraviti.
- U kafić „Lanterna“, koji se nalazio na Vračaru, često sam odlazio sa društvom i jedne večeri sam video divnu i zgodnu devojku. Prijatelji su mi kazali da joj je nadimak Seka i pošto smo razmenili poglede i osmehe upoznali smo se. Zaljubio sam se u nju i teško su mi padale pripreme s „Partizanom“ i reprezentacijom - izjavio je svojevremeno Đorđević.
Saša i Aleksandra dugo su važili za jedan od najskladnijih parova domaće javne scene. Svoju ljubav prema supruzi uspešni sportista javno je pokazivao. Svet je zadivio kada je 1997. godine, na „Evropskom prvenstvu“ u Barseloni, posle koša koji je našoj reprezentaciji doneo važnu pobedu otrčao u publiku i poljubio svoju izabranicu. Uvek je isticao da je porodica njegova oaza, pa se zbog nje odrekao i trenerskog posla. Često je govorio da je njegov najveći životni cilj da svojim, kako ih naziva, princezama obezbedi radost i zadovoljstvo i da je siguran da neće biti neispunjeni.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti