Jovana Janković i Željko Joksimović: Ljubav vraćena na stare staze

Jovana Janković i Željko Joksimović: Ljubav vraćena na stare staze

Autor: | 13/04/2011

0

Misterija raskida veridbe i iznenadnog pomirenja Željka Joksimovića i voditeljke „Jutarnjeg programa“ televizije „Pink“ Jovane Janković još i te kako intrigira domaću javnost. Iako su se zakleli da razlog njihovog kratkog rastanka nikada neće otkriti, mediji se i dalje utrkuju ne bi li saznali šta je prouzrokovalo emotivni krah ljubavi jednog od najlepših parova naše scene.
Ljubavna romansa, koja je do pre mesec dana ličila na idilu iz bajke, postala je najintrigantnija tema domaćih medija. Miran život Željka i Jovane, koji je tri godine tekao bez ijednog skandala, u poslednjih mesec dana mogao bi se svrstati u žanr akcionih filmova. Paparaci na Zvezdari, ispred njihovih stanova, dežuraju i noć i dan, a kretanje popularnog „Laneta“ i neodoljive voditeljke prati se u stopu. I dok jedni veruju u iskrenost njihovih obnovljenih emocija, drugi smatraju da je do iznenadnog pomirenja došlo zbog preteranih medijskih spekulacija i hajke u koju su, osim njih dvoje, bile upletene i druge osobe. Više je podataka koji idu u prilog prvoj priči, ali opet zbunjuje činjenica koja se odnosi na pitanje zašto voditeljka posle pomirenja sa Željkom nije vratila skupoceni verenički prsten na prst leve ruke, na kome je donedavno blistao.
- Kada sam dobila verenički prsten od Željka, još tada sam ustanovila da mi je veliki. Jedini razlog što ga trenitno ne nosim, je to što se on nalazi kod zlatara na smanjivanju. Uskoro planiram ponovo da ga vratim na staro mesto sa osmehom za magazin „Hello!“ rekla je Jovana Janković , razjašnjavajući nedoumicu koja je toliko poslednjih dana brinula medije.
Tek što se posle raskida vratila u svoj devojački stan, Jovanu Janković su fotografi ovekovečili kako u kasnim večernjim satima odlazi u stan svog verenika Željka Joksimovića u koji je, po svoj prilici, vratila svoje kofere. Sudeći po vremenu koje u poslednje vreme provode zajedno, na romantičnim večerama i noćnim izlascima, izgleda da su poznati muzičar i njegova lepša polovina prvi put privatni život stavili ispred poslovnih aktivnosti. U prilog tome govore i paparaco fotografije na kojima je dvadesetdevetogodišnja voditeljka viđena na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu tokom čekiranja leta za Tivat zajedno sa bivšim-sadašnjim verenikom Željkom Joksimovićem. Jovana je tog dana, posle emitovanja „Jutarnjeg programa“ koji vodi na televiziji „Pink“, spakovala kofere i krenula na put sa popularnim pevačem, koji je u hotelu „Maestral“ u Pržnu održao koncert za pamćenje.
U pratnji Željkovog menadžera Baneta Obradovića, popularni pevač i voditeljka, koja će uskoro proslaviti jubilarni trideseti rođendan, dovezli su se na beogradski aerodrom. Bili su vidno raspoloženi i spremni za opuštajuću avanturu koja im je sledila. Posle čekiranja, sa osmehom na licu, dok su sve oči znatiželjnika bile uprte u njih, Jovana i Željko uputili su se ka avionu za Tivat. Prema rečima njihovih bliskih prijatelja, kratak odmor u hotelu „Maestral“ biće i svojevrstan test koji će pokazati da li su emocije poznatog muzičara i atraktivne voditeljke dovoljno jake za prevazilaženje nesuglasica i nastavak romantične sage koja je pre četiri sedmice iznenada prekinuta.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti