Bojana Barović: Marinko će biti divan svekar

Bojana Barović: Marinko će biti divan svekar

Autor: | 30/08/2015

0

Manekenka Bojana Barović i njen verenik, pop pevač Nikola Rokvić, nedavno su zajedno uživali na hrvatskom primorju. Lepa Novosađanka, koja je sina Marinka Rokvića upoznala u rijalitiju “Survajver”, za budućeg supruga ima samo reči hvale. Posle neočekivane prosidbe na novogodišnjem nastupu ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu, mnogi su očekivali da će Nikola odvesti pred oltar Bojanu još ovog leta. Ali, par će se najverovatnije venčati sledeće godine.

- Nikola je posle duge pauze objavio novi studijski album, pa će cela 2015. biti u znaku promocije tih pesama - kaže za Novosti Bojana Barović, koja godinama živi i radi u Americi.

- Nećemo imati dovoljno vremena da organizujemo svadbu ove godine i nadam se da će se to desiti već naredne. Najbolje da ovu godinu oboje iskoristimo za posao i zajedno provedemo leto, jer nisam stalno ovde.

Kako dodaje, verovatno će živeti na relaciji Srbija - Amerika, bar u početku, dok ne dođu deca. Posle će morati negde da se skrase, a manekenka veruje da će to biti u Beogradu.

Na pitanje o tome šta misli o budućem svekru, Bojana odgovara:

- On je divan čovek i stvarno ga obožavam. Ne želim previše da pričam kako ne bih nešto urekla. Nikolini roditelji su sjajni i normalni ljudi. Divna su porodica, a to se vidi po tome kako su vaspitali decu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin