Nikola Rokvić i Bojana Barović uspeli su da obraduju, ali i rasplaču Marinka Rokvića (video)

Nikola Rokvić i Bojana Barović uspeli su da obraduju, ali i rasplaču Marinka Rokvića (video)

21/09/2018

0

Supruga Nikole Rokvića Bojana Barović nedavno je uradila analize u jednoj novosadskoj klinici, a uz pomoć savremenog testa, saznala je da će roditi sina.

Ova lepa vest oduševila je roditelje, kao i njihovu ćerku Leonu koja je nedavno proslavila svoj drugi rođendan, za koji je bila zadužena mama Bojana. S druge strane, deda Marinko Rokvić danima je bio nestrpljiv da sazna pol, pa je odbrojavao dane do gotovih rezultata.

 

View this post on Instagram

 

Juče je moj život, moj andjeo, moja radost i moja najveća LJUBAV napunila 2 godine! Moja draga @bojanabarovic je napravila rodjendan za pamćenje! ❤️ @freebabyco #nikolarokvic

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Aug 9, 2018 at 6:56am PDT

 

Kako bi atmosfera bila totalno upotpunjena, Nikola i Bojana osmislili su originalan način kako da Marinku i ćerki saopšte vest. Naime, stariji Rokvić držao je crni balon u ruci, da bi ga potom Leona probušila, nakon čega su izašli brojni plavi balončići. Pored srdačnih čestitki, zagrljaja i poljubaca, došlo je i do suza radosnica.

- Danas smo na divan način uz pomoć naših prijatelja otkrili pol našeg deteta! Radujemo se što će Leni dobiti brata - objavio je Nikola u opisu snimka na Instagramu, a mi se pridružujemo lepim željma!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on Sep 20, 2018 at 10:48am PDT

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević/Hello/Arhiva