Vuk Kostić: Na krilima nove ljubavi

Vuk Kostić: Na krilima nove ljubavi

Autor: | 29/04/2011

0

Popularni glumac Vuk Kostić sve je više angažovan u srpskoj kinematografiji, i gotovo da nema dana odmora. Tek što je premijerno prikazan film Dejana Zečevića „Neprijatelj“, u kojem atraktivni umetnik tumači jednu od naslovnih uloga, u Trebinju je nastavio sa snimanjem filma „Krugovi“, reditelja Srdana Golubovića. Pored toga, Vuk trenutno najavljuje novi film „Beli lavovi“, režisera Lazara Ristovskog, koji će beogradsku premijeru imati 27. aprila u Centru „Sava“. Pored svih poslovnih izazova koje harizmatični glumac sa lakoćom osvaja, ostvaren je i na privatnom planu - srećan je u novoj ljubavnoj vezi. Veza koju je Vuk pre nekoliko meseci ostvario sa mladom koleginicom, zaljubljenicom u sport i avanturu, potpuno ga je osvežila i ovog proleća ispunila. Tridesetdvogodišnji Beograđanin za magazin „Hello!“ kaže da odnedavno ima novu devojku.
- Lepo mi je u ovoj vezi. Od početka romanse nisam hteo da se zna ko mi je nova devojka, da ne bih nešto pokvario. Prosto, kada se nešto unapred govori, uvek se izjalovi. Ona je moja drugarica, u stvari poznanica. Nismo se družili, ali je prilično dugo poznajem. Dugo sam je gledao i onda se nešto desilo. Ne znam ni šta se tačno među nama dogodilo, nekako smo se „našli“. Nisam romansu planirao, niti sam razmišljao da bi mogla među nama otpočne emotivna veza. Kada smo bili zajedno u društvu, pre nego što smo počeli da se zabavljamo, uvek nam je bilo prijatno. Veza se rodila iz lepog prijateljstva.
Iako Vuk za sada ne želi javnosti da otkrije identitet nove devojke, kaže da je lepa, visoka i da ima ista interesovanja kao i on.
- Ona je moja koleginica, javna je ličnost i iz mog je sveta. Lepa je, moj je tip devojke. Visoka je, poznato je da ja volim visoke devojke. Zanimljivo je da sam do sada imao starije partnerke, a ona je znatno mlađa od mene. Do sada sam samo sa jednom mlađom devojkom bio u vezi. Ono što me je osvojilo kod nje je interesovanje prema esktremnim sportovima. Zanimaju nas iste stvari. Surferka je, a bavi se i kajtom - ekstremnim vodenim sportom - kombinacijom letenja sa zmajem i surfovanja. Jedri na dasci, vozi motor, bavi se čudnim hobijima, baš kao i ja. Verujem da joj nije dosadno pored mene.
Sin preminulog pozorišnog barda Mihaila Pljake Kostića kaže da je tokom dvadeset osam dana, koliko je trajalo snimanje filma „Beli lavovi“, bilo mnogo zabave, ali da je bilo naporno.
- Zabavljali smo se na snimanju što me je ispunjavalo, iako sam bio fizički iscrpljen. Za potrebe snimanja filma, kupao sam se u otvorenom bazenu u novembru, ali sa Lazom je sve moguće. Nije me mnogo nagovarao na te scene - kaže glumac zaljubljen u lov i ribolov, koji uskoro namerava da objavi DVD sa epizodama njegove autorske emisije „Zadrži dah sa Vukom Kostićem”, čija je sezona završena. Tu televizijsku emisiju je radio u tandemu sa starijim bratom Nestorom, koji se priprema za učešće u „Boat show“ na Azurnoj obali, gde će voziti jahte i velike brodove.
- Nestor je u Beogradu, provodimo vreme zajedno, a doći će i na premijeru „Belih lavova“. Često igramo karte, a nedavno sam mu kupio pušku na poklon. Već nekoliko godina ima devojku koja je iz Beograda, ali još ne planira da stane na „ludi kamen“. Čas je ovde, a čas u inostranstvu, ne znam ko može njega da prati. Budući da je on stariji, voleo bih da stvari idu po redu, i da se on prvi oženi i da osnuje porodicu. No, kako vidim, zasad to nije na vidiku.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin