Vuk Kostić: Slatki planovi za budućnost

Vuk Kostić: Slatki planovi za budućnost

Autor: | 22/05/2012

0

Jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije Vuk Kostić, član ansambla Narodnog pozorišta, trenutno je angažovan na pripremanju predstave „Boing, boing“, čija će premijera biti u „Zvezdara teatru“.
Godinu i po dana romanse sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, junakinjom serije „Vojna akademija“,učinilo je šarmantnog Beograđanina poletnijim. Nadareni umetnik sa dečačkim osmehom, koji je njegov prepoznatljiv znak, govori o svojim planovima vezanim za posao, ali i privatni život.
Tridesetdvogodišnji glumac, koga su mnogi ranije doživljavali kao zavodnika,za magazin „Hello!“prvo govori o radu na predstavi.
- Pored mene, u komadu igraju Viktor Savić, Nada Macanković, Borka Tomović i još nekoliko glumaca. Reditelj je Peđa Stoimenović, brat glumca Neše Stoimenovića, mog „klasića“. Lagana komedija će malo podsećati na seriju „Prijatelji“. Viktor je na Tenerifi, pa smo malo stali sa probama. Igram i u italijanskom filmu o građanskom ratu u Italiji, koji se snima na Košutnjaku. Bliži se kraj glumačke sezone u teatru, pripremam se polako za dva meseca letnjeg odmora- kaže junak komada „Velika drama“ u Narodnom pozorištu, koji svog starijeg brata Nestora, kapetana  broda, nije video od Nove godine.
- Prošle nedelje je došao u Beograd i ne znam koliko će ovog puta ostati sa mnom. Hteo sam da odemo na jedrilicu u Crnu Goru, videćemo da li će on imati vremena. Voleo bih da Nestor ovde živi, ali on u Srbiji ne može da radi, budući da je kapetan velikih brodova i ronilac- kaže Vuk koji planira da završi renoviranje jedrilice i da je prefarba pre početka letnje sezone.
Srećan je u dugoj vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, koja igra glavnu žensku ulogu u komadu „Pakovana devojka“, koji će premijerno biti izveden 16.maja u Beogradskom dramskom pozorištu. On govori o slatkim planovima sa izabranicom svog srca.
- Voleo bih da ozvaničim vezu sa Jelisavetom i venčam se, ali kada se slože sve „kockice“. Osetio sam da je ona prava osoba za mene. Generalno, još je rano za sklapanje braka. Tradicionalnih sam shvatanja i venčanje bi moralo da bude u crkvi. Želeo bih odmah decu, jer smatram da bi zbog dece i trebalo stupiti u bračnu zajednicu. Kada razmišljam o sebi kao o ocu, čini mi se da bih bio strog, ali pravičan roditelj. Volim decu i divno se slažem sa mališanima. Imam dosta strpljenja za njih. Svi moji kumovi i dobri drugari imaju decu i normalno je da provodim dosta vremena sa njihovim klincima. Gledam kako moji prijatelji prestaju da budunajbitniji sebi i žive za te „male ljude“. Jelisaveta je tek završila studije, pa mislim da je još rano da planiramo taj segment života, ali sve je moguće - kaže sin čuvenog barda glumišta Mihaila - Pljake Kostića. On priznaje da ga je zajednički život sa partnerkom promenio nabolje.
- Neke loše navike sam uz nju izgubio, što je dobro. Dovoljno je da imam nekoga ko me opominje da bi trebalo da radim ono što je dobro za mene, i osećam se bolje nego pre. Drago mi je što me ona pazi u tom smislu. Motiviše me da radim ono što mi znači i privatno i profesionalno, daje mi pozitivnu energiju - govori šarmantni glumac. Na pitanje da li njega i njegovog brata Nestora majka pita kada će se oženiti, raspoloženo kaže:
- Ne. Ona je srećna kada je nama dobro i kada smo zdravi. Po pitanju braka i dece mama se slaže sa nama - kada bude, biće.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još