Sonja Vuksanović odlučila da se porodi u Nemačkoj i već rezervisala apartman u jednoj luksuznoj privatnoj klinici

Sonja Vuksanović odlučila da se porodi u Nemačkoj i već rezervisala apartman u jednoj luksuznoj privatnoj klinici

Autor: | 05/05/2011

0

Aca Lukas i Sonja Vuksanović uveliko se pripremaju za dolazak njihovog prvog zajedničkog deteta na svet. Iako do porođaja ima četiri meseca, bračni par je odlučio da im se kćerka rodi u Nemačkoj. Iako živi u Beogradu, Lukasova supruga želi da se porodi u Leverkuzenu, gradu u kome je rođena i gde je odrasla. Budući da je tamo rodila i svoju prvu kćerku Sofiju, koju ima iz braka sa pevačem Željkom Šašićem, dobro su joj poznati uslovi u tamošnjim zdravstvenim ustanovama.
- Otkako sam saznala da sam u drugom stanju razmišljala sam o tome da se porodim u Nemačkoj. Tamo su uslovi bolji nego u beogradskim porodilištima, a i sigurnija sam u njihove stručnjake. Sa njima sam već imala iskustvo kada sam rađala Sofiju. Odabrala sam jednu privatnu kliniku koja ne liči na bolnicu, već imate utisak da ste u hotelu sa pet zvezdica - kaže Sonja za magazin „Hello!“.
Sonja je sa kćerkom Sofijom uskrašnje praznike provela kod roditelja u Nemačkoj, što je iskoristila da završi većinu administrativnih poslova vezanih za porođaj. Do 20. avgusta, kada je termin za rođenje deteta, ima još vremena, ali kako ništa ne prepušta slučaju, na vreme je rezervisala apartman na klinici. Mnogi prijatelji porodice Vuksanović pomislili su da će se zbog odluke da im se dete rodi u Nemačkoj na neko vreme preseliti u Leverkuzen, ali Sonja kaže da ne nameravaju na duže da odu iz Beograda gde privode kraju opremanje stana koji su nedavno kupili.
- Nema potrebe da se zbog ove odluke selimo u Nemačku. Dobro se osećam, a neću putovati avionom tako da za mene nema ograničenja. Iako ću biti u devetom mesecu trudnoće, Aca i ja planiramo da odemo na letovanje i sa mora ćemo nastaviti za Leverkuzen - priča Sonja o svojim planovima.
Iako će mu se kćerka za koju su supružnici već odabrali ime - Viktorija - roditi tokom leta, kada su pevači najzaposleniji, Aca koji se već prijateljima hvali da će previjati i kupati bebu, sve vreme će biti uz suprugu. I on će sa njom boraviti u Nemačkoj odakle će odlaziti na nastupe. Za razliku od njega Sofija neće sve vreme biti sa njima.
- Znamo dobro da se organizujemo, tako da nikakvih problema neće biti. Posle porođaja moraću u Nemačkoj da boravim dok beba ne ojača, što je oko četiri nedelje, i tada planiram da se vratim u Srbiju. Sofija će biti sa mnom kada joj se sestra bude rodila, ali će ubrzo otići u Beograd jer će joj početi školska godina. Nema razloga za brigu, tu su joj otac i baka koji će o njoj voditi računa - kaže na kraju Sonja.

Piše: Sandra A. Rilak

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti