Aca Lukas dobio kćerku Viktoriju

Aca Lukas dobio kćerku Viktoriju

Autor: | 27/08/2011

0

Popularni pevač Aca Lukas noćas je četvrti put postao tata. Naime, Sonja Vuksanović, supruga popularnog pevača porodila se u ranim jutarnjim časovima u privatnoj bolnici u Leverkuzenu i na svet donela zdravu devojčicu Viktoriju. Beba je dugačka 54cm, teška 3900 grama i ocenjena je najvišom ocenom - 10. Beba je rođena dva dana nakon zakazanog termina, a cela porodica željno je iščekivala Sonjin porođaj.
- I beba i mama se osećaju sjajno. Sonja se porodila u privatnoj klinici u Leverkuzenu, a ja sam bio sa njom tokom celog porođaja. Viktorija je prelepa beba, a ja sam ponosni tata. Imao sam osećaj da će se Sonja poroditi još pre tri dana, bio sam ubeđen da sam u pravu pa sam pratio svaki njen korak i zapitkivao "Jel počelo", "Jel te boli?", "Jel osećaš nešto?", mislim da sam joj se na glavu popeo tolikom brigom - ispričao je Aca za Smedija portal.

Aca i Sonja će u Nemačkoj ostati još nekoliko nedelja dok beba ne ojača i ne dobije dozvolu lekara da može da putuje. Aca već ima troje dece iz prethodna dva braka, a Sonja desetogodišnju kćerkicu Sofiju. Mala Viktorija je njihovo prvo zajedničko dete.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin