Aca Lukas kupio kolevku za kćerku Viktoriju

Aca Lukas kupio kolevku za kćerku Viktoriju

Autor: | 19/07/2011

0

Pevač Aca Lukas i Sofija Šašić, kćerka njegove supruge Sonje Vuksanović, kupili su kolevku u obliku srca za Viktoriju, čije rođenje svi željno iščekuju. Viktorija Vuksanović će se roditi za nepunih mesec dana, ali u domu popularnog pevača sve je spremno za dolazak male princeze. Bebi se najviše raduje Sonjina kćerka koja je pre nekoliko dana kupila i prvi poklon svojoj mlađoj sestri. Reč je o unikatnom krevetcu u obliku srca. Njen saučesnik u kupovini ovog poklona bio je Aca.
Dečja soba u domu popularnog para u Beogradu već je opremljena, ali pošto će se Sonja poroditi u Nemačkoj Aca i Sofija portudili su se da i tamo pripreme sve za novog člana porodice. Naime, Sonjini roditelji žive u Nemačkoj, a Sofija ih redovno posećuje. Prilikom poslednjeg boravka kod bake devojčica je zajedno sa Acom kupila prvi poklon sestri Viktoriji.
- Sofija je dugo planirala kupovinu ovog poklona i to je uradila u dogovoru sa Acom. Njih dvoje su sve držali u velikoj tajnosti, rekli su mi da idu do samoposluge, a vratili se sa prelepim krevetićem u obliku srca i sa još milion sitnica za bebu. Bila sam presrećna - kaže Sonja Vuksanović za "Press".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti