Šeron Stoun: Ponovo zaljubljena

Šeron Stoun: Ponovo zaljubljena

Autor: | 09/05/2011

0

Popularna holivudska glumica koja je svojevremeno osvojila svet provokativnom ulogom u filmu „Niske strasti“, zanosna Šeron Stoun konačno je posle dva propala braka i niza neuspešnih veza našla ljubav svog života. Reč je o britanskom tajkunu švedskog porekla Johanu Elijašu sa kojim je počela da se zabavlja početkom godine. Naime, ovaj par se prvi put u javnosti zajedno pojavio još na dodeli „Oskara“ u februaru, kada su, osim oficijelnom programu, prisustvovali i prestižnoj žurki koju je organizovala kompanije „Dior“. Međutim, s obzirom na to da su plavokosa lepotica i njen novi izabranik tada bili u društvu prijatelja, niko iz medija nije primetio sjaj u njihovim očima. Tek kada su nedavno češće počeli da izlaze zajedno, njihova veza je obelodanjena.
- Naš odnos je još svež, ali osećamo veliko poštovanje i divljenje jedno prema drugom, a to su dve stvari koje su temelj moguće ljubavi - izjavila je holivudska diva za jedan francuski magazin, dok je njen partner bio štur u svojoj izjavi.
- Ne želim ništa da pričam, a sve što vam je Šeron rekla je istina -
rekao je Elijaš.
Inače, novi glumičin izabranik je četiri godine mlađi od nje, i već dugo radi kao direktor prestižne kompanije za proizvodnju reketa i drugih teniskih rekvizita „Head“, čiji je i jedan od vlasnika.
Pre nego što je stupila u vezu sa britanskim bogatašem, Šeron Stoun je imala dva braka. Najpre se sa dvadeset šest godina udala za televizijskog producenta Majkla Grinburga, sa kojim je imala priliku i da poslovno sarađuje, ali je taj brak trajao svega tri godine. Posle toga, ova atraktivna glumica ponovo je stala na ludi kamen tek 1998. godine, i to sa Filom Bronštajnom, sa kojim ima jedanaestogodišnjeg usvojenog sina Rona Džozefa. Šeron i Fil ostali su u braku šest godina, a posle toga je sama usvojila još dvojicu sinova, Larda Vona i Kvina Kelija.
Popularna glumica uvek je imala samo reči hvale za bivše muževe, a poslednji put je o njima pričala pre dva meseca kada su mediji objavili da se udala po treći put za vlasnika jednog od holivudskih studija Džordža Inglanda Juniora.
- Nisam se udala za tog gospodina. Venčala sam se samo dva puta u životu, jednom kao veoma mlada za jednog divnog čoveka, a drugi put sam bila udata za oca mog najstarijeg sina - rekla je nedavno Šeron.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još